Γ. Πατούλης: “Συγχαρητήρια για την ένθερμη ενασχόληση των δερματολόγων με την Παιδοδερματολογία”

Το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των Ελλήνων ιατρών, εξήρε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο του χαιρετισμού του, στο συνέδριο της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, δίνοντας συγχαρητήρια για την ένθερμη ενασχόληση των δερματολόγων με την Παιδοδερματολογία

Στο συνέδριο της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας με θέμα «Εαρινές Ημέρες Παιδοδερματολογίας», παρέστη ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης.
Ο κ. Πατούλης μίλησε για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των Ελλήνων ιατρών και συνεχάρη τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Ι.Μπάρκη, για την διοργάνωση του συνεδρίου που θα συμβάλλει στην ενημέρωση των ιατρών.

«Επιστημονικά, εκ μέρους των γιατρών της Αθηνάς, αλλά και εκ μέρους των γονιών και του παιδικού πληθυσμού σας συγχαίρω για την ένθερμη ενασχόλησή σας με την Παιδοδερματολογία. Και για το γεγονός ότι η Ελληνική Δερματολογική Εταιρία έχει κατακτήσει την πλήρη και οριστική ένταξη του αντικειμένου της Δερματολογίας των παιδιών στην ειδικότητά των Δερματολόγων», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και παράλληλα τόνισε ότι ο ΙΣΑ θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή της μάχης στις δίκαιες διεκδικήσεις του ιατρικού κόσμου.

Διαβάστε επίσης

Έλαιο αβοκάντο: Τα σημαντικά οφέλη του στην υγεία σου – Πώς θα το εντάξεις στη διατροφή σου

Πέτρες στα νεφρά: Ποια ροφήματα βοηθούν στην πρόληψη του σχηματισμού τους

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.