Πράσινο φως από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων για άνοιγμα κομμωτηρίων – όχι σε μετακίνηση από δήμο σε δήμο

Το πράσινο φως να παραταθεί το ωράριο κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο από τις 19.00 στις 21.00, στις Περιφερειακές ενότητες που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο, μεταξύ αυτών Αττική και Θεσσαλονίκη, εισηγήθηκε στην κυβέρνηση η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.

Κατά πληροφορίες, τα μέλη της επιτροπής είπαν ναι στο άνοιγμα των κομμωτηρίων, των κέντρων περιποίησης άκρων καθώς και των υπαίθριων αρχαιολογικών χώρων.

Όσον αφορά το sms με τον κωδικό 6 θα χρησιμοποιείται πλέον μόνο για μετακίνηση εντός δήμου και όχι με τον περιορισμό των 2 χιλιομέτρων.

Σημειώνεται ότι, οι νέες αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με το άνοιγμα κάποιων δραστηριοτήτων, θα ανακοινωθούν στις 6.30 το απόγευμα από  τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσο

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.