Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας στη γενική εφημερία της Πρωτοχρονιάς

Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας στη γενική εφημερία της Πρωτοχρονιάς. Το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γιώργος Γεννηματάς» και το Τζάνειο του Πειραιά επισκέφθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, για να ανταλλάξει ευχές με τους υγειονομικούς που εφημερεύουν.

Στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) των δύο νοσοκομείων, η Μίνα Γκάγκα ευχήθηκε στους εφημερεύοντες γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ αντάλλαξε ευχές και με ορισμένους ασθενείς.

Ευχές

«Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους του ΕΣΥ, Καλή Χρονιά, με υγεία, αγάπη και οικογενειακή ευτυχία. Και τους ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την προσφορά τους και τη φροντίδα που παρέχουν σε όλους τους ασθενείς», ανέφερε η κ.Γκάγκα.

Τόσο το «Γ. Γεννηματάς» όσο και το Τζάνειο αποτελούν «νοσοκομεία κορμού» και δέχονται εκατοντάδες περιστατικά σε κάθε γενική εφημερία. Η αναβάθμιση των ΤΕΠ και της ειδικότητας Επείγουσας Ιατρικής θα ενισχύσει και θα βελτιώσει τις υπηρεσίες επείγουσας φροντίδας, επιταχύνοντας την εξυπηρέτηση όλων των ασθενών. Θα βελτιώσει επίσης τις συνθήκες εργασίας για τους υγειονομικούς. Στόχος μας είναι υπηρεσίες υγείας με ασφάλεια, ποιότητα και χαμόγελο!

Διαβάστε επίσης

Η Γαλλία καλεί τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να λάβουν μέτρα απέναντι στους ταξιδιώτες από την Κίνα

Το θαύμα των Χριστουγέννων: Διδυμάκια νικούν σήψη και μηνιγγίτιδα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.