7χρονος κατήγγειλε παρενόχληση από 14χρονο – Τον ξυλοκόπησε ο πατέρας – ΕΔΕ στο Αγλ. Κυριακού

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε να διενεργηθεί στο νοσοκομείο Παίδων Αγλ. Κυριακού ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μετά από επεισόδιο ξυλοδαρμού λόγω καταγγελίας για παρενόχληση.

ΕΔΕ στο Αγλ. Κυριακού

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε χθες Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στο νοσοκομείο Παίδων Αγλ. Κυριακού, όπου φιλοξενούνται ένας 7χρονος και ένας 14χρονος με εισαγγελική εντολή, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 7χρονος είπε στην μητέρα του ότι τον παρενόχλησε ο 14χρονος στις τουαλέτες. Η μητέρα, ενημέρωσε τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο και ξυλοκόπησε τον 14χρονο!

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν, το οποίο ανέλαβε η υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Στο μεταξύ, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσιάστηκε και ένα κορίτσι ηλικίας περίπου 13 ετών, το οποίο υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος 14χρονος το είχε παρενοχλήσει και εκείνο με την απειλή μαχαιριού.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο μιλώντας στο LiveNews για τα παιδιά που φιλοξενούνται νοσοκομείο Παίδων Αγλ. Κυριακού τα οποία αν και δεν έχουν προβλήματα υγείας μένουν στο νοσοκομείο λόγω δύσκολου οικογενειακού περιβάλλοντος.

Αυτή τη στιγμή, 37 παιδιά φιλοξενούνται στο νοσοκομείο Αγλ. Κυριακού με εισαγγελική εντολή.

«Εγώ μίλησα με τους συναδέλφους. Ο άνδρας που πήγε εκεί, εμφανίστηκε σαν πατέρας του παιδιού, έσκισε το πουκάμισο του φρουρού. Εκείνος πήρε την Αστυνομία… Χτύπησε άγρια το 14χρονο παιδί και εξαφανίστηκε. Τελικά απεδείχθη ότι ήταν ο νονός του παιδιού» είπε ο κύριος Γιαννάκος.

Διαβάστε επίσης

Συμβουλές για ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία ή ανοσοθεραπεία

Υιοθετήθηκε βρέφος στις ΗΠΑ και βρήκε συγγενείς στην Ελλάδα 68 χρόνια μετά – Μια ξεχωριστή ιστορία επανένωσης

Μπήκαν τα ρούχα στο πλύσιμο; Δοκιμάστε το κόλπο με το μαλακτικό μαλλιών

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.