Ειδικευόμενη γιατρός στο Γεννηματάς η 29χρονη που σκοτώθηκε στην περιφερειακή Υμηττού

Φρικτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, βρήκε μία ειδικευόμενη γιατρός στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην περιφερειακή Υμηττού.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου εργαζόταν ως ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα παθολογίας η 29χρονη Άννας Τζελέπη, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το χαμογελαστό και ευγενικό κορίτσι που είχε λατρεία στην ιατρική.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα -Πειραιά , Ματίνα Παγώνη, συγκλονισμένη μίλησε στο protothema.gr για την άτυχη κοπέλα.

Σοκ από τον θάνατο της ειδικευόμενης γιατρού στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το ξαφνικό χαμό της αγαπημένης μας Άννας. Το γραφείο της ήταν δίπλα στο δικό μου , την έβλεπα κάθε μέρα. Ένα εργατικό κορίτσι, πάντα με το χαμόγελό της μας καλημέριζε όλους, λάτρευε τη δουλειά της, είχε όνειρα για τη ζωή, ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα της Ά Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας, σήμερα πρέπει να είχε ρεπό από την εργασία της και πραγματικά δεν έχω λόγια, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα τη ξαναδούμε».

Μήνυμα από την ΟΕΝΓΕ

H E.Γ. της ΟΕΝΓΕ εκφράζει «τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους κοντινούς ανθρώπους και τους συναδέλφους, για τον απροσδόκητο χαμό σε τροχαίο δυστύχημα της συναδέλφισσάς μας ειδικευόμενης γιατρού Α. Τζ. 28 ετών.
Καλό ταξίδι Άννα».

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 05:00, όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν για περίπου ένα χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση από τη Ραφήνα προς τον Καρέα συγκρούστηκε με ένα ταξί.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία επιχείρησε με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρή την 29χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο οδηγός του ταξί.

Διαβάστε επίσης

Ίλιγγος: Αφορά όλες τις ηλικίες και μπορεί να αντιμετωπιστεί

Χανς Κλούγκε: Mία στις τρεις χώρες στην Ευρώπη, στερείται πολιτικής για την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων

33 ρομαντικά και σέξι μηνύματα καληνύχτας για να νιώσει ξεχωριστή

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.