Δωρεάν πρόγραμμα αυτοδιαχείρισης για γυναίκες στη φάση της εμμηνόπαυσης

Πρόγραμμα αυτοδιαχείρισης με θέμα «Αγαπώ τον εαυτό μου, με φροντίζω, πιστεύω σε μένα», οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης (ΕΛΕΤΕΜ) για τα μέλη της, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε τρεις μήνες, μέσα από 6 δίωρες συναντήσεις της ομάδας, καθώς και μία ατομική συνεδρία για την κάθε συμμετέχουσα.

Οι συμμετέχουσες θα βοηθηθούν να βάζουν προτεραιότητες στην ζωή τους και να διαχειρίζονται διάφορες καταστάσεις που προκύπτουν βιώνοντας την φάση της εμμηνόπαυσης.

Εισηγήτρια των συνεδριών θα είναι η Αγγελική Νικητάκη-Νάτα, Professional Life Health Coach AC, MSc, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων-Επισκέπτρια Υγείας.

Η πρώτη συνεδρία το προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 18:00 – 20:00 στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Εμμηνόπαυσης, Σταδίου 51, Ομόνοια.

Πρόγραμμα αυτοδιαχείρισης: Τα θέματα που θα αναπτυχθούν θα είναι:

Τι σημαίνει αγαπώ τον εαυτό μου, με φροντίζω;
Πώς μπορώ να εκπληρώσω τα θέλω μου;
Πώς διαχειρίζομαι το άγχος, το θυμό και άλλα συναισθήματα;
Η δύναμη της συνήθειας, πώς μπορώ να την αλλάξω;
Η καταληκτική ημερομηνία που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με email στο [email protected] τα μέλη της ΕΛΕΤΕΜ – γυναίκες που βρίσκονται στην προ και την εμμηνοπαυσιακή φάση της ζωής τους, είναι η 20η Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.eletem.org , στο 211 1828572 και στο 698 4383809.

Σχετικά με την Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης

Η Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης (ΕΛΕΤΕΜ) είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε τον Ιούνιο 2019 και  επιχειρεί με την ίδρυσή του να προάγει θέματα που αφορούν την γυναίκα και την εμμηνόπαυση.

Ο Σύλλογος έχει σκοπό την ενημέρωση και την πληροφόρηση των μελών της γύρω από ζητήματα για την εμμηνόπαυση και την παροχή συμπαράστασης και βοηθείας σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν συναισθηματικά ή και σωματικά συμπτώματα τα οποία έχουν προκληθεί από την εμμηνόπαυση.

Στόχοι της ΕΛΕΤΕΜ, εκτός από την κοινωνικοποίηση των μελών, την ευαισθητοποίηση αλλά και την ενημέρωση της κοινής γνώμης είναι και η προώθηση και η ανάπτυξη με κάθε μέσον της επιστημονικής έρευνας σχετικά με την εμμηνόπαυση και τα συμπτώματά της.

Διαβάστε επίσης 

7 στα 10 μέλη οικογενειών με κληρονομικό καρκίνο του μαστού δεν κάνουν γενετικό έλεγχο

Υπουργείο Υγείας: Οδηγίες για τον αντιγριπικό εμβολιασμό

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.