Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία: Σταμάτα το κάπνισμα! Πάρε «Ανάσα Ζωής»

Συνεχίζεται για 2η χρονιά, η πρωτοβουλία «Ανάσα Ζωής», της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, η οποία και εστιάζει στην ενημέρωση και κινητοποίηση για την υγεία του πνεύμονα, την αξία του προληπτικού ελέγχου, καθώς επίσης και στην ένταση των προσπαθειών για τη διακοπή του καπνίσματος.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Ανάσα Ζωής»,που υλοποιεί η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία αναφορικά με την ευαισθητοποίηση του κοινού για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα, τέσσερις δημοφιλείς Έλληνες μάς καλούν να σταματήσουμε το κάπνισμα και να φροντίσουμε για την προληπτική εξέταση για την υγεία του πνεύμονα.

Η ηθοποιός & cakedesigner, Άντα Λιβιτσάνου, η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου,ο παγκόσμιος πρωταθλητής kickboxing Μιχάλης Ζαμπίδης και ο δημοσιογράφος Παντελής Διαμαντόπουλος, μέσα από ένα σύντομο video, ενισχύουν με τις φωνές τους το μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης για την υγεία του πνεύμονα, επισημαίνοντας τα οφέλη της διακοπής του καπνίσματος, για το προσδόκιμο ζωής καθώς και τους τρόπους που μπορεί να υιοθετήσει κάποιος για να το σταματήσει, ζητώντας την κατάλληλη βοήθεια από τον φαρμακοποιό ή τον γιατρό του.

 

Παράλληλα, οι 4 πρωταγωνιστές του μηνύματος, παρακινούν το κοινό να μοιραστεί τη δική του εμπειρία διακοπής καπνίσματος πραγματοποιώντας αναρτήσεις στα SocialMedia με τα hashtags#anasazwis, #ksekinasimera και #diakopikapnismatos, αναδεικνύοντας τη σημασία της διακοπής αυτής της βλαβερής για την υγεία μας συνήθειας.

Την κοινωνική πρωτοβουλία «Ανάσα Ζωής», η οποία συνεχίζεται για 2η χρονιά και εστιάζει στην ενημέρωση και κινητοποίηση για την υγεία του πνεύμονα, την αξία του προληπτικού ελέγχου, καθώς επίσης και στην ένταση των προσπαθειών για τη διακοπή του καπνίσματος, υποστηρίζει η Johnson & Johnson.

Διαβάστε επίσης 

«Δίνουμε αίμα, Σώζουμε ζωές» : Εθελοντική δράση του ΕΚΕΑ στις 15/5 στο ΣΕΦ

Μύκητας Candida auris – Δύσκολη η εξουδετέρωσή του ακόμα και με απολυμαντικά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.