Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις, από τον όμιλο εθελοντών «ΑγκαλιάΖΩ»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου –ΑγκαλιάΖΩ πραγματοποιεί δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις, ψηλάφηση Μαστού και HPV DNA τεστ, σε γυναίκες 30 έως 65 ετών. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Πέμπτη 10 Μαρτίου

από 11:00 έως 18:00 στο ΚΑΠΗ Ε1 Αγίας Σοφίας, (Καλλέργη 142, Πειραιάς – Αγία Σοφία, 18544)

Παρασκευή 11 Μαρτίου

από 11:00 έως 18:00 στο ΚΑΠΗ – Δ1 Καμινίων (Λευκωσίας 42 και Νάξου, Καμίνια, 18541)

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον COVID – 19 και θα πραγματοποιηθεί δωρεάν rapid test πριν την είσοδο του κάθε ατόμου στο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κρατήσετε την θέση σας επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ στα τηλέφωνα 210 4181641 & 210 4186341

 

Λίγα λόγια για τον Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ  ιδρύθηκε το 1976 με έδρα τον Πειραιά. Στα 46 χρόνια δράσης και προσφοράς, ο Όμιλος ΑγκαλιάΖΩ στηρίζει τους ασθενείς με καρκίνο. Ο ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ διοικείται από ενδεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο, τα αιρετά μέλη του οποίου είτε είναι ασθενείς είτε έχουν εμπειρία της νόσου.

Ο Όμιλος αποτελείται από μέλη και εθελοντές. Παράλληλα, για την επίτευξη του έργου του, υποστηρίζεται από επαγγελματίες στο τομέα της επικοινωνίας, της ψυχολογικής υποστήριξης, της διαχείρισης των λογιστικών και οικονομικών ζητημάτων, καθώς και της γραμματειακής υποστήριξης. Επιπλέον, συνεργάζεται με έμπειρους και καταξιωμένους Επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων του αντικαρκινικού χώρου, οι οποίοι συνιστούν την Επιστημονική Επιτροπή του Ομίλου.

Ο ΟΕΚΚ- ΑκαλιάΖΩ έχει Παράρτημα στο Ηράκλειο Κρήτης από το 2007 για τις ανάγκες των πολιτών της περιφέρειας. Τέλος, φιλοξενεί και στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λαρυγγεκτομηθέντων ΠΑΝ.ΣΥ.ΛΑ από το 1989.

Δωρεάν δράσεις

Προγράμματα Ψυχοκοινωνικής και Οικονομικής Στήριξης

Προγράμματα Ενημέρωσης για Πρόληψη- Έγκαιρη Διάγνωση

Ενδονοσοκομειακά Προγράμματα

Προγράμματα Συνηγορίας και Διεκδίκησης Δικαιωμάτων

Εκπαιδευτικά Προγράμματα ενημέρωσης των μαθητών και των μαθητριών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Εθελοντών

Διαβάστε επίσης

Εμφύτευμα βελτιώνει την όραση στην προχωρημένη εκφύλιση της ωχράς κηλίδας

Υπό ανάπτυξη μία νέα ελπιδοφόρα αντικαρκινική ανοσοθεραπεία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.