Κάντε το έξυπνο κουΐζ για τον καρκίνο του μαστού και τσεκάρετε τις γνώσεις σας

Κάντε ένα έξυπνο κουΐζ και μάθετε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά βασικές γνώσεις για τον καρκίνο του μαστού.

Σε συνεργασία με επαγγελματίες υγείας και με το μήνυμα #DontSkip, η GE Healthcare δημιούργησε ένα online Quiz.

Φέτος, η GE Healthcare αποφάσισε να συμβάλει στον αγώνα για τον προβληματισμό και τη διάδοση γνώσης με έναν επιμορφωτικό, αλλά fun τρόπο.

Στόχος του κουΐζ είναι να επαληθεύσουν τις γνώσεις τους για τον καρκίνο του μαστού οι συμμετέχοντες. Επίσης παρέχει επιπλέον ενημέρωση και χρήσιμες συμβουλές.

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τις συνιστώμενες διαγνωστικές εξετάσεις και διαδικασίες, τους τρόπους μείωσης του κινδύνου εμφάνισης ή ανάπτυξης καρκίνου του μαστού, καθώς και τα συμπτώματά του.

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί διεθνώς ως ο Μήνας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, τη συχνότερη μορφή καρκίνου και δεύτερη αιτία θανάτου των γυναικών από καρκίνο.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περισσότερες από 1.600.000 γυναίκες το χρόνο διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού.

Στην Ελλάδα αναφέρονται 6.000 περίπου νέες περιπτώσεις ετησίως, ενώ υπολογίζεται ότι 1 στις 8 γυναίκες παγκοσμίως θα παρουσιάσει καρκίνο του μαστού σε κάποια φάση της ζωής της.

Επομένως, η ανάγκη ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την πρόληψη και τη θεραπεία της εν λόγω νόσου είναι επιτακτική.

Κάντε εδώ το κουΐζ για τον καρκίνο του μαστού

Διαβάστε επίσης

Η Olivia Newton-John δίνει για 3η φορά τη μάχη με τον καρκίνο – Παλεύει εδώ και 30 χρόνια

Η Θεανώ ζήτησε, αλλά δεν πήρε, ο Κάτσος χαιρετά την ΠΕΦ κι ο Φιλίππου τρέχει νέες τιμές

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.