Παγκόσμια Ημέρα Όρασης : Αγαπήστε τα μάτια σας

Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη, θα αντιμετωπίσει, κάποια στιγμή στη ζωή του, πρόβλημα υγείας με τα μάτια του, ενώ περισσότεροι από 1 δις άνθρωποι παγκοσμίως, δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες Υγείας για την όραση.

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (14 Οκτωβρίου),  μας προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία για να αγαπήσουμε τα μάτια μας!

Σύμφωνα με το International Agency for the Prevention of Blindness, παρόλο που οι περιορισμοί της πανδημίας δυσκολεύουν την άνετη και επιμελή φροντίδα των ματιών μας, υπάρχουν αρκετές ενέργειες που μπορούν να προστατεύσουν και να φροντίσουν την όραση μας.

Η BAUSCH Health Hellas, με ιστορία 168 χρόνων καινοτομίας στην οφθαλμολογία, μέσω της Bausch + Lomb, παροτρύνει τον κόσμο να προσφέρει στα μάτια του την αγάπη και φροντίδα που τους αξίζει, με την υπόσχεση να κάνουν όλοι έναν οφθαλμολογικό έλεγχο, μόλις μπορέσουν.

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης : Αγαπήστε τα μάτια σας

Χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα της υγείας των ματιών μας:

• Κάντε τακτικούς οφθαλμολογικούς ελέγχους, ειδικά αν είστε άνω των 40 ετών

  • Συνεχίστε με συνέπεια τη θεραπεία σας, σε περίπτωση υπάρχουσας πάθησης των
    ματιών σας
  • Φοράτε καπέλο και γυαλιά ηλίου, όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους
  •  Φορέστε προστατευτικά γυαλιά, όταν αθλείστε ή εκτελείτε επικίνδυνες εργασίες
  •  Κόψτε το κάπνισμα
  • Διατηρήστε μια υγιεινή διατροφή, σε συνδυασμό με τακτική άσκηση
  • Διαχειριστείτε τον διαβήτη σας (γλυκόζη αίματος, αρτηριακή
    πίεση και επίπεδα χοληστερόλης)

Με αφορμή, λοιπόν, την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης 2021, ας υποσχεθούμε στον εαυτό μας ότι θα αγαπήσουμε τα μάτια μας! #LoveYourEyes

Σχετικά με την BAUSCH Health Hellas

Η BAUSCH Health Ελλάδας αποτελεί μια σύγχρονη και καινοτόμο φαρμακευτική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στην Ελληνική αγορά το 2005 και απασχολεί 74 εργαζόμενους συνολικά. Δραστηριοποιείται στον χώρο του συνταγογραφούμενου φαρμάκου σε ποικίλες θεραπευτικές κατηγορίες, των προϊόντων OTC & φαρμακείου. Των ιατρικών εργαλείων και εξαρτημάτων, της επεμβατικής και μη επεμβατικής δερματολογίας και κοσμετολογίας. Κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της Οφθαλμολογίας, με προϊόντα όπως το συμπλήρωμα διατροφής για την Ηλικιακή Εκφύλιση Ωχράς κυλίδας. To όραμά μας στη “BAUSCH Health Ελλάδας” είναι να βελτιώνουμε τη ζωή των ανθρώπων, με τα κορυφαία προϊόντα Υγείας που διαθέτουμε, αλλά και να καταστούμε διαχρονικά ο έμπιστος συνεργάτης Υγείας.

Η εταιρεία ανήκει στον πολυεθνικό Όμιλο BAUSCH Health Companies Inc., με έδρα το Quebec του Καναδά και 22.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, ενώ είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Τορόντο.

Διαβάστε επίσης 

Ο πρώτος μαγνητικός τομογράφος 1.5T με τεχνολογία AIR™ και τεχνητή νοημοσύνη στον ‘Άλιμο

Κορονοϊός – Γκάγκα: Πώς θα προμηθευτεί η Ελλάδα το φάρμακο Μolnupiravir που είναι σε μορφή χαπιού

Καρκίνος μαστού: Η αξία της πρόληψης & της έγκαιρης διάγνωσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.