Άδωνις: Το ΕΣΥ άλλαξε – Έχουν κλειστεί πάνω από 100.000 ηλεκτρονικά ραντεβού

Τις δύο τελευταίες ημέρες έχουν τηλεφωνήσει 263.000 ασθενείς και έχουν κλειστεί 100.000 νέα ραντεβού με γιατρούς του ΕΣΥ, σύμφωνα με τα στοιχεία από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες που έθεσε σε λειτουργία το υπουργείο Υγείας.

Η ανταπόκριση των πολιτών δείχνει την τεράστια ανάγκη που υπήρχε στο θέμα των τακτικών ραντεβού στα νοσοκομεία του ΕΣΥ και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε σημερινή του ανάρτηση αναφέρει ότι “η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας και θέλω απλά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ”.

Ειδικότερα χθες 2 Οκτωβρίου υπήρξαν 100.000 κλήσεις πολιτών και κλείστηκαν πάνω από 43.000 ραντεβού στα νοσοκομεία του ΕΣΥ όλης τη χώρας.

Την 1η Οκτωβρίου το τηλεφωνικό σύστημα δέχθηκε μέσα σε μία ημέρα 162.420 κλήσεις, όταν έχει σχεδιασθεί για περίπου 11.000 κλήσεις ημερησίως. Κλείστηκαν πάνω από 50.000 ραντεβού για τον Οκτώβριο.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

“Το βράδυ έλαβα την αναφορά, για το πόσοι ασθενείς επικοινώνησαν με τις ηλεκτρονικές μας πλατφόρμες, για δωρεάν ραντεβού με ιατρό, ειδικότητας της επιλογής τους, είτε απευθείας μέσω του my health app ή του finddoctors.gov.gr ή του δωρεάν τηλεφωνικού αριθμού 1566, δεύτερη μέρα συνολικής του λειτουργίας.

«Σήμερα 2 Οκτωβρίου, έχουν καταγραφεί περισσότερες από 100 χιλ. κλήσεις πολιτών, εκ των οποίων τα τηλεφωνικά κέντρα διαχειρίστηκαν περισσότερες από 43 χιλ κλήσεις. Συνολικά, έχουν προγραμματιστεί περισσότερα από 40 χιλ ραντεβού με ιατρούς μέσω των τριών διαθέσιμων επιλογών που προσφέρονται στους πολίτες (1566, My Health App και finddoctors.gov.gr)».

Δηλαδή τις δύο πρώτες μέρες λειτουργίας του νέου συστήματος κλεισίματος δωρεάν ραντεβού με τις δημόσιες δομές (Νοσοκομεία του ΕΣΥ και τα Κέντρα Υγείας) έχουν συνολικά τηλεφωνήσει 263.000 ασθενείς και έχουν κλειστεί 100.000 νέα ραντεβού με ιατρούς….
Χωρίς αμφιβολία αυτή σας η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας και θέλω απλά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Έτσι αλλάζουμε στα αλήθεια την ζωή των ανθρώπων. Συνεχίζουμε το ΕΣΥ Άλλαξε !”.

Διαβάστε επίσης

Η άσκηση μπορεί να σπαταλά τους παλμούς της καρδιάς μας, αλλά προσθέτει χρόνια

Αγαπηδάκη: Μέσα στον Οκτώβριο τα δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία των ενηλίκων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.