Ασύρματος σαρωτής υπερήχων σε μέγεθος τσέπης

Επαναστατική και σωτήρια μία νέα συσκευή που προσφέρει στους γιατρούς άμεση και με ακρίβεια διάγνωση μίας ασθένειας από όπου κι αν βρίσκονται.

Ένα νέο εργαλείο που βοηθά τις διαγνώσεις και τις γρηγορότερες κλινικές αποφάσεις των γιατρών είναι το Vscan Air™, ένας ασύρματος σαρωτής υπερήχων σε μέγεθος τσέπης, που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα από την GE Healthcare. Αυτή η έξυπνη συσκευή επιτρέπει μια πιο εξατομικευμένη εξέταση και βελτιώνει τη λειτουργική και διαγνωστική αποδοτικότητα, τόσο εντός, όσο και εκτός του νοσοκομείου.

Το Vscan Air™ ενισχύει την κινητικότητα των επαγγελματιών υγείας και, παρά το μικρό του μέγεθος, προσφέρει εικόνες υψηλής ποιότητας, που εύκολα συγκρίνονται με εκείνες ενός πλήρους μεγέθους σαρωτή υπερήχων,

Επιτρέπει την εξέταση ενός ασθενούς οπουδήποτε αυτός βρίσκεται και οποιαδήποτε στιγμή – η απόφαση του γιατρού μπορεί να παρθεί δίπλα στο κρεβάτι του ασθενούς,

Οι επαγγελματίες υγείας μπορούν να πραγματοποιήσουν σαρώσεις ολόκληρου του σώματος χρησιμοποιώντας δύο ανιχνευτές τοποθετημένους στα άκρα της συσκευής. Προσφέρει τη δυνατότητα εξέτασης οργάνων που βρίσκονται κοντά στο δέρμα, όπως ο θυροειδής, και όργανα πιο βαθιά στο σώμα, όπως η καρδιά και οι πνεύμονες, που είναι εξαιρετικής σημασίας για τους ασθενείς με COVID-19,

Οι ανιχνευτές συνδέονται με smartphone ή tablet μέσω Bluetooth, και οι εικόνες αποστέλλονται άμεσα στην εφαρμογή που είναι προεγκατεστημένη στη φορητή συσκευή, όπου και μπορούν να προβληθούν.

Η συσκευή έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε οι γιατροί να μπορούν να πραγματοποιούν σαρώσεις με το ένα χέρι και να περιηγούνται στην εφαρμογή με το άλλο, η οποία, χάρη στα συστήματα της DICOM® TLS 1.3, παρέχει την ασφαλή αποθήκευση και τον διαμοιρασμό των δεδομένων, και αυτόματα ανώνυμες εικόνες, ενώ τα προσωπικά στοιχεία του ασθενή παραμένουν στο δίκτυο του χρήστη – και όχι στο cloud.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.