Αυτοί είναι οι πιο πολυταξιδεμένοι τουρίστες σε όλο τον κόσμο

Έχει επισκεφθεί 22 χώρες σε όλο τον κόσμο και η πρώτη του επιλογή είναι η Ιταλία. Έχει συνήθως άνεση χρημάτων, έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα και ονειρεύεται μακρινά ταξίδια.

Είναι ο μέσος Ελβετός τουρίστας.

Έρευνα που έγινε από μεγάλη ταξιδιωτική πλατφόρμα έδειξε ότι οι Ελβετοί είναι οι πιο πολυταξιδεμένοι τουρίστες παγκοσμίως, αφού κατά ένας μέσος Ελβετός ταξιδιώτης έχει επισκεφτεί 22 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 8η θέση των επιλογών του.
Η έρευνα που διεξήχθη από την ταξιδιωτική εφαρμογή Visited by Arriving In High Heels Corporation, με έδρα το Τορόντο, διαθέτει πάνω από 1,78 εκατομμύρια χρήστες.

Οι 10 χώρες που έχουν επισκεφθεί οι περισσότεροι Ελβετοί τουρίστες είναι:

1. Ιταλία
2. Γαλλία
3. Γερμανία
4. Ισπανία
5. Ηνωμένο Βασίλειο
6. Αυστρία
7. Ηνωμένες Πολιτείες
8. Ελλάδα
9΄Ολλανδία
10. Πορτογαλία.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα, οι Ελβετοί τουρίστες την επιλέγουν για τα αρχαία μνημεία, τις παρθένες θάλασσες και το ζεστό κλίμα.

Οι πολυταξιδεμένοι Ελβετοί, σύμφωνα με την ιδρύτρια της εφαρμογής Visited App, Anna Kayfitz, επιλέγουν περισσότερο προορισμούς κοντά στα σύνορα ή όσους βρίσκονται σε πτήσεις μικρών αποστάσεων. Ονειρεύονται, ωστόσο, να πάνε στην Αυστραλία, την Ισλανδία και την Ιαπωνία.

Η Ελβετία, πάντως είναι η 11η χώρα με τις περισσότερες επισκέψεις σε όλο τον κόσμο από τους διεθνείς τουρίστες.

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να σχεδιάσουν τα ταξίδια τους, να ανακαλύψουν δημοφιλείς παγκόσμιους προορισμούς και να δημιουργήσουν εξατομικευμένα προγράμματα, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους και τις εμπειρίες. Επίσης, παρουσιάζει τα αξιοθέατα σε προορισμούς, μέσω της μοναδικής λειτουργίας «swipe-through-pictures» για να αποκαλύψει στους ενδιαφερόμενους νέους προορισμούς.

Διαβάστε επίσης

Κλιματική αλλαγή: Ο καλύτερος και ο χειρότερος μήνας για διακοπές στη Μεσόγειο

Εντοπίστηκε ζωντανό σκουλήκι στον εγκέφαλο 64χρονης – Ήταν 8 εκατοστά (φωτό)

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.