Οι 4 καλύτερες παραλίες για γυμνισμό στην Ελλάδα

Δυο αφιερώματα σε παραλίες για γυμνισμό, συγκαταλέγουν την Ελλάδα στις προτάσεις τους για όσους θέλουν να νιώσουν ελεύθεροι από το μαγιό χωρίς κανένας να τους παρατηρεί ή να τους σχολιάζει.

Τρεις ελληνικές παραλίες συγκαταλέγονται στις 10 καλύτερες στον κόσμο για γυμνισμό το 2023,

Η εταιρία μαγιό Pour Moi, έκανε μία έρευνα βασιζόμενη στην ανάλυση κριτικών για εκατοντάδες παραλίες σε όλο τον κόσμο όπου επιτρέπεται ο γυμνισμός.

Η έρευνα έδειξε ότι στις 20 καλύτερες παραλίες γυμνιστών στον κόσμο, περιλαμβάνονται η Κόκκινη Παραλία της Σαντορίνης (3η θέση, με σκορ 70 στα 100), η Banana Beach στη Σκιάθο (9η θέση, με σκορ 54,9 στα 100) και η Paradise Beach στη Μύκονο (10η θέση, με σκορ 54,7 στα 100).

Η Κόκκινη Παραλία της Σαντορίνης
Banana,Beach στη Σκιάθο
Paradise Beach στη Μύκονο

Καλύτερη παραλία γυμνιστών στον κόσμο αναδείχθηκε η Haulover Beach Park στη Φλόριντα με σκορ 97 στα 100.

Έπειτα από ανάλυση των δεδομένων αναζητήσεων στη Google, προέκυψε ότι οι ταξιδιώτες που αναζητούν περισσότερο παραλίες γυμνιστών είναι οι Αυστραλοί και ακολουθούν οι Νεοζηλανδοί, οι Ολλανδοί, οι Καναδοί και οι Ιρλανδοί. Επίσης, παραλίες γυμνιστών ψάχνουν οι Αμερικανοί, οι Ισπανοί και οι Βρετανοί.

Σε μία λίστα του CNN με τις 20 παραλίες γυμνιστών σε όλο τον κόσμο βρίσκεται και η παραλία «Κόκκινη Άμμος» στα Μάταλα της Κρήτης.

Η Κόκκινη Παραλία (ή Κόκκινη Άμμος) πήρε το όνομά της από την άμμο και τους βράχους της στο χρώμα της ώχρας. Για να φτάσει κανείς σε αυτή χρειάζεται να περπατήσει 20 λεπτά από τα Μάταλα ή να πάρει σκάφος από το λιμάνι του χωριού.

Διαβάστε επίσης

Τα «δεμένα» χέρια του Ολύμπιου, ο χρήσιμος Λευτέρης και η «κακιούλα» της Γκάγκα

Κυριάκος Κυανός: Μετά τον καρκίνο, ήρθε ο διαβήτης και δεν βρίσκω το φάρμακό μου – Σταματήστε τη δίαιτα με τις ενέσεις

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.