Τρία ελληνικά νησιά προτείνει μεγάλη αμερικανική ταξιδιωτική πλατφόρμα για ανοιξιάτικες αποδράσεις

Τρία ελληνικά νησιά προτείνει μεγάλη αμερικανική ταξιδιωτική πλατφόρμα για τις ανοιξιάτικες αποδράσεις.

«Δεν είναι μυστικό ότι το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για τους ταξιδιώτες να επισκεφθούν τα πολλά όμορφα νησιά της Ελλάδας, αλλά η αλήθεια είναι ότι η άνοιξη έχει πολλά να προσφέρει και όσοι γνωρίζουν τις περιοχές, προτιμούν αυτή την εποχή», αναφέρει το αμερικανικό ταξιδιωτικό μέσο Whereverfamily.com.

Η συντάκτρια του δημοσιεύματος Ευγενία Λάζαρη προτείνει τρία όμορφα ελληνικά νησιά, «ιδανικά για να ζήσετε τη μαγεία και την ομορφιά της άνοιξης».

Τρία ελληνικά νησιά για ανοιξιάτικες αποδράσεις

Κρήτη

Τρία ελληνικά νησιά προτείνει μεγάλη αμερικανική ταξιδιωτική πλατφόρμα για ανοιξιάτικες αποδράσειςΤα περισσότερα νησιά είναι αραιοκατοικημένα τον περισσότερο καιρό, εκτός του καλοκαιριού, καθώς οι περισσότεροι κάτοικοι περνούν τις πιο κρύες εποχές σε πιο ζεστές τοποθεσίες στην ηπειρωτική χώρα. Αλλά το νησί της Κρήτης είναι πολύ μεγάλο και το μέγεθος του νησιού επιτρέπει πιο ευνοϊκές καιρικές συνθήκες εκτός εποχής, ώστε να μπορούν οι ταξιδιώτες να απολαύσουν τα πολλά αξιοθέατα, όπως το αρχαίο παλάτι της Κνωσού, τον όμορφο καθεδρικό ναό του Αγίου Μηνά και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.

Κέρκυρα

Τρία ελληνικά νησιά προτείνει μεγάλη αμερικανική ταξιδιωτική πλατφόρμα για ανοιξιάτικες αποδράσειςΗ Κέρκυρα, είναι ένα άλλο νησί με μεγάλο πληθυσμό όλο το χρόνο και πολλά αξιοθέατα για τους επισκέπτες την άνοιξη. Ενώ το καλοκαίρι προσφέρει όμορφες παραλίες, την άνοιξη, μπορείτε να απολαύσετε αναζωογονητικές υπαίθριες πεζοπορίες μέσα στην ολάνθαστη φύση ή να δείτε πολλές πόλεις και χωριά με πλούσια ιστορία και πολιτισμό. Η ιστορική Παλιά Πόλη της Κέρκυρας είναι κάτι που πρέπει να επισκεφθείτε, με τα ιστορικά κτίρια και τις μεγάλες πλατείες που επιδεικνύουν τη μοναδική ενετική κληρονομιά και επιρροή του νησιού.

Τήνος

Healthstories Τρία ελληνικά νησιά προτείνει μεγάλη αμερικανική ταξιδιωτική πλατφόρμα για ανοιξιάτικες αποδράσειςΗ Τήνος, είναι ένας εξαιρετικός ανοιξιάτικος προορισμός από μόνη της λόγω της θρησκευτικής και πολιτιστικής σημασίας της. Εκτός από την τραχιά ομορφιά του τοπίου, φιλοξενεί τη διάσημη εκκλησία της Παναγίας της Ευαγγελίστριας, που προσελκύει τους επισκέπτες όλο το χρόνο στα τεράστια σκαλιά της με την ελπίδα να δεχθούν ένα θαύμα. Το νησί, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το πλοίο από την Αθήνα, είναι γεμάτο ιστορία και τοπικές παραδόσεις και φιλοξενεί φεστιβάλ όλο το χρόνο. Την άνοιξη, η τοπική χλωρίδα είναι σε άνθιση και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επισκεφθείτε τοπικές τοποθεσίες και να απολαύσετε την αναπτυσσόμενη γαστρονομική σκηνή του νησιού.

Διαβάστε επίσης

6 σνακ που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε νεανικό τον εγκέφαλό σας

Ανησυχία για το κουνούπι του κίτρινου πυρετού: Αναμένεται έξαρση φέτος; Τι λένε οι ειδικοί

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.