Πρώτη θέση για τα ηρωικά σκυλιά που βοήθησαν στον εντοπισμό επιζώντων από τον σεισμό στην Τουρκία

Τα ηρωικά σκυλιά που βοήθησαν στον εντοπισμό επιζώντων από τον σεισμό στην Τουρκία επέστρεψαν με όλες τις τιμές από την πρώτη θέση της Turkish Airlines.

Οι σκύλοι διασώστες προέρχονταν από χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης, της Κίνας, της Ουγγαρίας και της Κιργιζίας.

«Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να δείξουμε την εκτίμησή μας για τις ειλικρινείς και ηρωικές προσπάθειες αυτών των ηρωικών σκύλων» δήλωσε εκπρόσωπος της Turkish Airlines στο Travel + Leisure.

Πρώτη θέση για τα ηρωικά σκυλιά που βοήθησαν στον εντοπισμό επιζώντων από τον σεισμό στην Τουρκία

Η Turkish Airlines ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα ότι παρέχει επιπλέον δωρεάν πτήσεις για τους σεισμοπαθείς, καθώς και δωρεάν μεταφορά φορτίου για επείγουσες ιατρικές προμήθειες για να βοηθήσει στην ανάκαμψη και την ανοικοδόμηση των περιοχών που επλήγησαν από τους σεισμούς.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι μετέφερε πάνω από 238.000 προσωπικό διάσωσης σε περισσότερες από 1.300 πτήσεις βοήθειας. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης δωρίσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια τουρκικές λίρες (ή 100 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) για τις προσπάθειες διάσωσης.

Ο τραγικός σεισμός 7,8 βαθμών σημειώθηκε στις 6 Φεβρουαρίου και έπληξε την Τουρκία και τη Συρία. Πάνω από 42.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα του σεισμού, σύμφωνα με την Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτης Ανάγκης της Τουρκίας . Από τον αρχικό σεισμό έχουν σημειωθεί πάνω από 7.000 μετασεισμοί.

«Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας από το εξωτερικό για τη συντριπτική υποστήριξη και βοήθειά τους για την αντιμετώπιση της κρίσης μαζί με τις αποστολές, τις πρεσβείες και τα προξενεία μας για τον συντονισμό τους προκειμένου να παραδοθεί υλικό βοήθειας από άλλες χώρες στην πληγείσα περιοχή με τις εμπορευματικές πτήσεις μας”, δήλωσε ο καθηγητής Δρ. Αχμέτ Μπολάτ, πρόεδρος της Turkish Airlines.

Φωτό: Turkish Airlines

Διαβάστε επίσης

Πώς να σταματήσετε να παίρνετε βάρος από το άγχος

Cardio στις σκάλες: Ανεβαίνοντας και κατεβαίνοντας ορόφους

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.