Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων: Επιστρέφει μετά από τρία χρόνια η έκθεση Vintage Toys

Η έκθεση νοσταλγικών παιχνιδιών Vintage Toys επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το 2019. Οι συνέπειες της πανδημίας έπληξαν και τους λάτρεις του θεσμού που διακόπηκε για τρία χρόνια. Εφέτος, όμως, στο γνωστό μέρος -την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων- οι αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας θα αναβιώσουν ξανά, το διήμερο 11-12 Μαρτίου στην έκθεση Vintage Toys 2023.

Όπως πάντα οι διοργανωτές έχουν σκεφτεί διάφορους νεωτερισμούς, από τους οποίους ξεχωρίζει η αναπαράσταση ενός κανονικού μαγαζιού ηλεκτρονικών παιχνιδιών, όπου οι έφηβοι της δεκαετίας του 1980 κατέθεταν τον… οβολό τους. Ένα «ουφάδικο», όπως το χαρακτήριζαν τότε, θα υπάρχει στο χώρο της έκθεσης, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να πιάσουν ξανά το μοχλό για να «διαπρέψουν» στα αγαπημένα τους παιχνίδια!

Ταξίδι στον κόσμο της νοσταλγίας

Όπως αναφέρουν στη σχετική ενημέρωση οι διοργανωτές, «… η έκθεση που έχει δώσει μέχρι τώρα την ευκαιρία σε 40.000 επισκέπτες να ταξιδέψουν στο μαγικό αυτό κόσμο της νοσταλγίας και να ξεναγηθούν στις εικόνες της παιδικής τους ηλικίας, έρχεται για 7η φορά, σε ένα διήμερο γεμάτο αναμνήσεις, παιχνίδια και συλλέκτες που θα παρουσιάσουν τους μοναδικούς θησαυρούς τους και θα μας ταξιδέψουν στα χρόνια της αθωότητας.

Γύρισε το χρόνο πίσω μέσα από τη μεγαλύτερη συλλογή από παλιά παιχνίδια και έλα στο μεγαλύτερο Ουφάδικο που είδαμε ποτέ, γεμάτο Arcade games, φλιπεράκια, ξύλινα ποδοσφαιράκια, επιτραπέζια, κούκλες και πολλά άλλα δωρεάν παιχνίδια για όλο το Σαββατοκύριακο!

Εξειδικευμένα καταστήματα θα αναβιώσουν αυτή την εποχή και θα μας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε ξανά τα παιδικά μας παιχνίδια!

Όλα θα είναι εκεί: Playmobil, Lego, τσίγκινα, επιτραπέζια, Subbuteo, Arcades, Pinballs, ξύλινα ποδοσφαιράκια, Retro υπολογιστές, στρατιωτάκια, κούκλες, λούτρινα, αυτοκόλλητα, υπερατού, ποδήλατα, Pedal Cars, Video Game, ψιλικά εποχής, αθλητικά, κόμικς, βιντεοκασέτες κ.α. Στον προαύλιο χώρο θα υπάρχει έκθεση ποδηλάτων εποχής 70-90. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι θα δουν από κοντά ζωντανά τον Κεραυνό Μακουίν, το διάσημο κόκκινο αυτοκίνητο της ταινίας Cars».

Διαβάστε επίσης

Κομβόι αγάπης του Ε.Ε.Σ: Με χειροκροτήματα υποδέχονται οι Τούρκοι τους Σαμαρείτες-Διασώστες – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Να γιατί η 93χρονη Annie Holmes ξετρέλανε την κοινότητα των crossfit-άδων

Ντ. Ψαλτοπούλου: Η πρόσληψη φυλλικού οξέως στην εγκυμοσύνη μειώνει την πιθανότητα καρκινογένεσης στα παιδιά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.