Το πρώτο ιπτάμενο ξενοδοχείο στον κόσμο είναι στα… σκαριά

Σε ένα πολυτελές περιβάλλον, πάνω από τα σύννεφα, θα ταξιδεύει τους ενοίκους του το πρώτο… ιπτάμενο και πυρηνοκίνητο ξενοδοχείο στον κόσμο.

Όπως αναφέρει το CNN, το… φιλόδοξο σχέδιο για ιπτάμενο ξενοδοχείο έγινε γνωστό μέσω ενός βίντεο που κατέκλυσε το internet και ήδη σημειώνει εκατομμύρια προβολές, το οποίο ανέβασε ο επιστήμονας και μοριακός βιοτεχνολόγος από την Υεμένη, Hasem Al-Ghaili.

Το Sky Cruise, όπως το ονόμασε, είναι το όραμά του για ένα ιπτάμενο πολυτελέστατο ξενοδοχείο που θα μπορεί να φιλοξενεί μέχρι και 5.000 επισκέπτες και θα μπορεί να πετάει για χρόνια, χρησιμοποιώντας 20 ηλεκτρικούς κινητήρες με καθαρή πυρηνική ενέργεια.

Πώς θα πετάει το ξενοδοχείο

Πιο συγκεκριμένα, ο επιστήμονας κάνει λόγο για ένα γιγαντιαίο αεροσκάφος με έναν ξεχωριστό ειδικό θάλαμο προσγείωσης για μικρότερα μεταγωγικά αεροπλάνα που θα πηγαινοφέρνουν επιβάτες και εφόδια.

Εκτός αυτού, θα διαθέτει και μια τεράστια αίθουσα εκδηλώσεων με θέα 360 μοιρών στους αιθέρες αλλά και πολλά μπαρ, εστιατόρια, πισίνες, κινηματογράφους, θέατρα, αίθουσες παιχνιδιών και αίθουσες γαμήλιων τελετών, για όσους θέλουν να παντρευτούν και να πετάνε στα σύννεφα.

Πώς θα γίνεται η πλοήγηση

Όπως είναι φυσικό, αν το σχέδιο γίνει πραγματικότητα, τότε θα αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό, στον οποίο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τον έναστρο ουρανό από τον πύργο παρατήρησης, που είναι σε σχήμα δίσκου, από τα τρία καταστρώματα θέασης και από τα μπαλκόνια του αεροσκάφους.

Η πλοήγηση του ιπτάμενου ξενοδοχείου θα γίνεται με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (AI) καθώς μέσω αυτής θα προβλέπονται τυχόν αναταράξεις, αποτρέποντας τες μέσω μιας αντικραδασμικής τεχνολογίας που μιμείται την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Έτσι, οι επιβάτες του φουτουριστικού αυτού αεροπλάνου θα απολαμβάνουν τα απίστευτα ουράνια τοπία πάνω από τα σύννεφα χωρίς να ανησυχούν για την ασφάλεια τους.

Διαβάστε επίσης

Κέιτ Μος: Στα άγουρα 17 της πήρε βάλιουμ, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των φωτογράφων

Τοκετός στο νερό: Τα σημαντικά οφέλη που θα πρέπει να σας κάνουν να το σκεφτείτε

ΠΟΥ: Σήμανε παγκόσμιο συναγερμό για την ευλογιά των πιθήκων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.