Κινητές Ιατρικές Μονάδες : Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους Μακεδονίας και Θράκης

Μετά το Καστελλόριζο, οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες (ΚΙΜ) θα βρεθούν για 2η φορά στις Ορεινές Περιοχές Μακεδονίας και Θράκης, και συγκεκριμένα στην Οργάνη του Δήμου Αρριανών και στο Μέγα Δέρειο του Δήμου Σουφλίου.

Η προηγούμενη αποστολή, τον Σεπτέμβριο του 2019, στέφθηκε με επιτυχία και οι κάτοικοι της περιοχής αναμένουν την ομάδα των ΚΙΜ με ανυπομονησία.

Η ομάδα των ΚΙΜ, η οποία αποτελείται από ένα πλήθος ιατρικών ειδικοτήτων και έχοντας στην διάθεσή της υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, θα παρέχει δωρεάν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Κινητές Ιατρικές Μονάδες : Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους Μακεδονίας και Θράκης

Οργάνη:

Δευτέρα 27 έως Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 10.00πμ-18.00μμ

Μέγα Δέρειο:

Πέμπτη 30 Ιουνίου έως Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 10.00πμ-18.00μμ

Οι ιατρικές ειδικότητες που πλαισιώνουν την ομάδα, είναι Παθολόγος – Διαβητολόγος, Καρδιολόγος, Οδοντίατρος, Ορθοπαιδικός, Οφθαλμίατρος, Γενικός Χειρουργός, Γυναικολόγος, Παιδίατρος, Ωτορινολαρυγγολόγος, Νευρολόγος, Ουρολόγος, Διαιτολόγος, Παιδοψυχολόγος –Λογοπεδικός.

Ο ιατρικές παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν πλήθος κλινικών και παρακλινικών εξετάσεων όπως μαστογραφία, τεστ Παπ και ενδοκολπικό υπέρηχο, υπέρηχο καρδιάς, τεστ ανίχνευσης αιμορραγίας εντέρου καθώς και εκπαίδευση στην ορθή χρήση χορήγησης ινσουλίνης με σκοπό την πρόληψη και προαγωγή της υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό ραντεβού, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210 2447694 (13:00-16:00, καθημερινές).

Για ηλεκτρονική καταχώρηση ραντεβού: https://mykim.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις των ΚΙΜ και της ΑΜΚΕ “Αναγέννηση και Πρόοδος” μπορείτε να επισκεφθείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες:

 www.mmu.gr
• www.randp.gr

Επισημαίνεται ότι τα μέλη των ΚΙΜ, ακολουθώντας τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, έχουν εμβολιαστεί κατά της νόσου COVID-19. Κατά τη διενέργεια των ιατρείων και των διαγνωστικών εξετάσεων θα τηρούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και θα λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Οι KIM έχουν πραγματοποιήσει από το 2014 εκατόν δεκαεπτά (117) αποστολές σε νησιά της άγονης γραμμής καθώς και σε απομακρυσμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Διαβάστε επίσης 

Ποια πόλη έχει την καλύτερη ποιότητα ζωής στην Ευρώπη; Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα

Ενημερωτική καμπάνια ΕΟΔΥ, για την ασφάλεια των ατόμων 3ης ηλικίας στη θάλασσα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.