Ύμνος στην Ελλάδα από τους Financial Times για τις καλοκαιρινές διακοπές

Με ένα εκτενές αφιέρωμα στην Ελλάδα και τους προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές οι Financial Times υμνούν το ελληνικό καλοκαίρι.

Οι ελληνικές καλοκαιρινές διακοπές

«Πείτε “kalimera” σε κομψές αποδράσεις μόνο για ενήλικες ή σε κομψά οικογενειακά θέρετρα», αναφέρει το άρθρο των Financial Times για την Ελλάδα και τους καλοκαιρινούς προορισμούς που πρέπει να επισκεφθεί κανείς.

Ύμνος στην Ελλάδα από τους Financial Times για τις καλοκαιρινές διακοπές

Το αφιέρωμα των FT περιλαμβάνει από τα ανακαινισμένα νεοκλασικά της Αθήνας, σε Κολωνάκι και Ψυρρή μέχρι προτάσεις σε νησιά για ζευγάρια ή οικογένειες.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη Ζάκυνθο, ως ένα από τα μέρη που επιλέγουν οι οικογένειες για καλοκαιρινές διακοπές στο Ιόνιο. Από το αφιέρωμα δεν θα μπορούσε να λείπει η Κρήτη, για την οποία οι FT αναφέρουν συνδυάζει το παλιό με το μοντέρνο, ενώ για τη Λίνδο αναφέρουν ότι κερδίζει τις εντυπώσεις ως η «ανταγωνίστρια» της Πάρου.

Στο άρθρο των FT, περιλαμβάνονται και συγκεκριμένα ξενοδοχεία, καταλύματα και resorts, τα οποία προτείνονται ανά περιοχή έτσι ώστε όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, να έχουν ήδη κάποιες διαθέσιμες επιλογές.

Διαβάστε επίσης

Κ. Μητσοτάκης: Χαμηλές οι απολαβές των γιατρών και το αξιολογούμε – Ανισότητες ανέδειξε η πανδημία

Πώς να αποθηκεύσετε τη μελιτζάνα – Ολόκληρη, κομμένη και μαγειρεμένη

«Σε αναμμένα κάρβουνα» λόγω της αύξησης στα κρούσματα COVID-19, τι ισχύει για την ευλογιά των πιθήκων – Ένα δύσκολο καλοκαίρι

Τα γκρίζα μαλλιά του άγχους – η επιστημονική εξήγηση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.