Βραβεία Tripadvisor – Υψηλές θέσεις για τις ελληνικές παραλίες

Υψηλές θέσεις ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες στον κόσμο κατέκτησαν οι ελληνικές παραλίες, στα ετήσια βραβεία κοινού «Traveler’s Choice» για το 2022 της μεγαλύτερης παγκόσμιας πλατφόρμας αξιολόγησης Tripadvisor.

Βραβεία Tripadvisor – Οι καλύτερες ελληνικές παραλίες

Ανάμεσα στις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου σύμφωνα με την αξιολόγηση του κοινού στο Tripadvisor βρέθηκε η Λιμνοθάλασσα του Μπάλου στην Κίσσαμο των Χανίων Κρήτης.

η Λιμνοθάλασσα του Μπάλου στην Κίσσαμο των Χανίων Κρήτης

Η διάσημη παραλία κατέκτησε την 24η θέση, ενώ ως καλύτερη παραλία στον κόσμο στέφτηκε η Grace Bay στα νησιά Τέρκς και Κάικος.

Η παραλία Grace Bay

Στις 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης η Λιμνοθάλασσα του Μπάλου κέρδισε την 5η θέση και τα Φαλάσσαρνα Χανίων την 21η.

Φαλάσσαρνα Χανίων

Οι καλύτεροι ελληνικοί προορισμοί 

Η Κρήτη κατέκτησε την 5η θέση στους πιο «Δημοφιλείς Προορισμούς» του κόσμου, όπου την πρώτη θέση κατέκτησε το Ντουμπάι, καθώς και την 3η θέση στον κόσμο ανάμεσα στους «Κορυφαίους Ηλιόλουστους Προορισμούς». Η Αθήνα βρέθηκε στην 25άδα του κόσμου στην κατηγορία «Καλύτεροι προορισμοί Πόλης», κατακτώντας την 24η θέση, με πρώτο πάλι το Ντουμπάι.

Τα βραβεία του Tripadvisor λαμβάνουν υπόψη τους την ποιότητα και την ποσότητα των κριτικών και των αξιολογήσεων των ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

ΛΟΑΤΚΙ+: Τι είναι οι θεραπείες μεταστροφής, τις οποίες «φρενάρει» τροπολογία του Υπουργείου Υγείας

Αποκαλυπτική ανάλυση σε 117.000 εγκύους που είχαν εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό

Έρπης ζωστήρας: Νέο εμβόλιο στη «μάχη» κατά της νόσου

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.