Νέο σποτ για ασφαλή επιστροφή από τις διακοπές: Τηρούμε τα μέτρα και εμβολιαζόμαστε

Σε νέα καμπάνια για την προώθηση των εμβολιασμών αλλά και την ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας από όλους όσοι επιστρέφουν από διακοπές, προχώρησε η ελληνική κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τον ρυθμό των εμβολιασμών που έχει επιβραδυνθεί λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

Τηρούμε τα μέτρα και εμβολιαζόμαστε

Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση προχώρησε στην κυκλοφορία βίντεο με συμβουλές για ασφαλή επιστροφή από τις διακοπές, σταμέσα κοινωνικής δικτύωσης, που συνοδεύεται από το μήνυμα: “Τηρούμε τα μέτρα και εμβολιαζόμαστε”.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό της Ελληνικής κυβέρνησης στο Twitter, «επιστρέφοντας από τις διακοπές προσέχουμε περισσότερο. Κάνουμε self test και για μία εβδομάδα δεν ερχόμαστε σε στενή επαφή με ευπαθείς ομάδες, ειδικά εάν αυτές δεν έχουν εμβολιαστεί. Και εμβολιαζόμαστε! Κλείστε ραντεβού, προστατεύστε τον εαυτό σας. emvolio.gov.gr», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βίντεο.

 

Διαβάστε επίσης 

Το 4ο κύμα στις αποσκευές των αδειούχων

Συνεδρίαση Επιτροπής Εμβολιασμών για την 3η δόση εμβολίου- Ποιους θα αφορά

Θεμιστοκλέους: Πλήρως εμβολιασμένο το 52,5% του γενικού πληθυσμού – Αναλυτικά τα ποσοστά ανά ηλικιακή ομάδα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.