Α. Γεωργιάδης: ΕΔΕ για φωτογραφία με ασθενή σε καρέκλες νοσοκομείου

ΕΔΕ για μια φωτογραφία, που δημοσιεύθηκε σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και στα κοινωνικά δίκτυα, και δείχνει έναν ασθενή να είναι ξαπλωμένος σε καρέκλες νοσοκομείου μετά την ενδοσκόπηση, στην οποία υποβλήθηκε, διέταξε ο Υπουργός Υγείας.

ΕΔΕ για τη φωτογραφία με ασθενή σε καρέκλες νοσοκομείου

Η φωτογραφία δημοσιοποιήθηκε αρχικά, από τον διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου, κ. Δημήτρη Τζιλβέ, με τη συναίνεση του ασθενή και με απόκρυψη των χαρακτηριστικών του.

“Ζητούμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη ‘αίθουσα ανάνηψης’. Λυπούμαστε που όλα μας τα διαβήματα σε όλα τα επίπεδα, για καλύτερες συνθήκες απέβησαν άκαρπα”, έγραψε στην ανάρτησή του ο γιατρός.

Η φωτογραφία αυτή στάθηκε ικανή ώστε να διατάξει επείγουσα ΕΔΕ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση υπογράμμισε πως διέταξε επείγουσα ΕΔΕ καθώς όπως ανέφερε υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την στιγμή.

«Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά», τόνισε ο υπουργός Υγείας και ο οποίος μάλιστα κύκλωσε και ένα σχόλιο για το αν ο υπουργός Υγείας ακούει ή όχι.

Διαβάστε επίσης

Alzheimer Hellas: Δωρεάν πρόγραμμα θεραπευτικής άσκησης για ασθενείς με νευρολογικές παθήσεις

Σπύρος Μπόκιας (iPHARMA): Θέλουμε μια εταιρική ταυτότητα, που να υπερβαίνει το απλό εμπόριο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.