Συνάντηση Α. Γεωργιάδη με τη Ζωή Ράπτη

Συνάντηση με την Βουλευτή Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών και πρώην Υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη, είχε το πρωί της Δευτέρας στο Υπουργείο Υγείας,  ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Αντάλλαξαν απόψεις για τον τομέα της Υγείας, τα θέματα του Υπουργείου αλλά και τις προοπτικές του.

Συνάντηση για το νομό Εύβοιας

Νωρίτερα, ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε συνάντηση με την Βουλευτή νομού Ευβοίας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη – Βουλευτής Νομού Ευβοίας, Ν.Δ. Ο Υπουργός, ενημερώθηκε για τις ανάγκες στον τομέα της Υγείας στον νομό Εύβοιας και αντάλλαξαν απόψεις για τους τρόπους επίλυσης των θεμάτων.

Γεωργιάδης - Καραμπατσώλη

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο συναντήσεων με προέδρους Οργανισμών και φορέων, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποδέχτηκε στο Υπουργείο Υγείας τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, και μέλη του Δ.Σ. του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τα δεδομένα του κλάδου και αναζητήθηκαν οι τρόποι επίλυσης των θεμάτων του.

Γεωργιάδης - Σκυλακάκης

Συναντήθηκε, τέλος, με τον πρόεδρο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, κ. Δημήτρη Σκουτέλη και μέλη του Δ.Σ. του. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν θέματα του κλάδου και οι τρόποι επίλυσης τους.

Διαβάστε επίσης 

Ενιαία Λίστα Χειρουργείων από 1η Φεβρουαρίου: Τι αλλάζει για τους ασθενείς

Α. Γεωργιάδης: Κάθε χρόνο πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο κατά της COVID – Τι είπε για τις ελλείψεις γιατρών και το clawback

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.