Έρχεται μίνι ανασχηματισμός: Αλλάζει χέρια το Υπουργείο Υγείας

Θέμα ωρών θεωρείται ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Στόχος, σύμφωνα με  πληροφορίες του Healthstories.gr, είναι να διορθωθούν δυσλειτουργίες, αλλά και να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης για την επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων.

Το σύνολο των Υπουργείων, έχει ήδη αξιολογηθεί τόσο από τον ίδιο, τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και από τους στενούς του συνεργάτες στο Μέγαρο Μαξίμου, ως εκ τούτου έχουν εντοπιστεί οι αδυναμίες που καταγράφονται σε συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια.

Μίνι ανασχηματισμός

Κατά πάσα πιθανότητα, ο ανασχηματισμός δεν θα αφορά περισσότερα από 6 υπουργεία. Με δεδομένη τη δέσμευση της κυβέρνησης για «νόμο και τάξη», το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι μεταξύ αυτών που μπορεί να έχουν νέα πολιτική ηγεσία. Μάλιστα ήδη ακούγεται το όνομα του Μιχάλη Χρυσοχοίδη για να επιστρέψει σε ένα γνώριμο γι΄αυτόν Υπουργείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη θέση του Υπουργού Υγείας, αναμένεται να τοποθετηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, νυν Υπουργός Εργασίας.

Πρόθεση του πρωθυπουργού, αναφέρουν κύκλοι του Μαξίμου, είναι να δοθεί ένα σήμα επανεκκίνησης της κυβέρνησης, για το 2024, ειδικά σε τομείς που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών, όπως αυτοί της υγείας, της ασφάλειας και των εργασιακών.

Διαβάστε επίσης

Στο νοσοκομείο «Λαϊκό», η πρώτη μεταμόσχευση ήπατος στην Ελλάδα, από ζωντανό δότη

Long Flu: Η παρατεταμένη γρίπη στο μικροσκόπιο των επιστημόνων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.