Συνάντηση Μ.Χρυσοχοΐδη με την Ένωση Ασθενών Ελλάδος

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, παρουσία και της Γενικής Γραμματέως Υπηρεσιών Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη, πραγματοποίησε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων ευχαρίστησαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την πρόσκληση και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του στην επίλυση των ζητημάτων τους. Παράλληλα, του εξέθεσαν τις προτάσεις τους που θα βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Υγείας, τους ζήτησε να ενισχύσουν την ήδη καλή συνεργασία που έχουν και τους κάλεσε να γίνουν οι θεσμικοί συνομιλητές σε θέματα πολιτικών που προωθεί το υπουργείο Υγείας.

Ενεργή συμμετοχή

«Μέσα από την ενεργή συμμετοχή σας θα βοηθήσετε, ώστε να προωθήσουμε μεταρρυθμίσεις, να δημιουργήσουμε ένα σύστημα υγείας λειτουργικό και σύγχρονο με χαρακτηριστικά πρόσβασης για όλους τους ασθενείς και τις καλύτερες δυνατές παρεχόμενες υπηρεσίες», κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά τη συνάντηση του με τηνΈνωση Ασθενών Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης 

Έρχεται η πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Αθήνα – Η συμφωνία και η επένδυση

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτό για το κοινό, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, το Ειδικό Κέντρο Πρόληψης και Αντιμετώπισης Διαταραχών Μνήμης

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.