Πλεύρης για την προεκλογική του ομιλία: «Η πρόσκληση έγινε μόνο σε διοικητές και όχι σε εργαζόμενους των νοσοκομείων»

Απάντηση σε δημοσίευμα σχετικά με την πρόσκληση στα νοσοκομεία για την προεκλογική του ομιλία, δίνει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, διαψεύδοντας ότι προσκάλεσε όλους τους εργαζόμενους στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Kontra News ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης απέστειλε μαζικά προσκλήσεις σε εργαζόμενους και συνεργάτες, από τις λίστες των email της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), ώστε να παραβρεθούν στην προεκλογική του συγκέντρωση και ομιλία την Παρασκευή 12 Μαίου στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Caravel.

Ο Θάνος Πλεύρης, με ανάρτησή του στο twitter δίνει “την απάντηση του στην εφημερίδα Kontra News που παρουσιάζει ενημερωτικό έγγραφο αποκλειστικά σε διοικητές που συνεργάζομαι 20 μήνες ως προσπάθεια κινητοποίησης εργαζομενων σε νοσοκομεία. Ή δεν γνωρίζουν ανάγνωση ή απλά συκοφαντούν. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωση γιατί τους ενοχλεί;”, τονίζει χαρακρτηριστικά.

Η απάντησή του Θάνου Πλεύρη για την προεκλογική του ομιλία αναφέρει τα εξής:

«Το σημερινό δημοσίευμα της Kontra News παρουσιάζει έγγραφο ενημερωτικό για κεντρική μου εκδήλωση που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε διοικητές νοσοκομείων με τους οποίους συνεργάζομαι 20 μήνες και στους οποίους θα υπάρξει και αναφορά στο πλαίσιο του απολογισμού που θα γίνει, ως δήθεν προσπάθεια κινητοποίησης εργαζομένων στα νοσοκομεία για τους οποίους στο έγγραφο δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά.

Η παραποίηση του περιεχομένου του εγγράφου και η εμφάνισή του ότι απευθύνεται σε εργαζόμενους στα νοσοκομεία και ότι μάλιστα τους κινητοποιεί να έλθουν καταδεικνύει είτε αδυναμία ανάγνωσης από τον συντάκτη του, είτε προσπάθεια συκοφάντησης. Και τα δύο πιθανά για τη συγκεκριμένη εφημερίδα», σημειώνει ο Θάνος Πλεύρης.

Διαβάστε επίσης

Γιαμαρέλλου: Η νοσοκομειακή απειλή από την Candida auris

Αντιμετωπίστε τον πονοκέφαλο από το τρίξιμο των δοντιών με αυτή την θεραπεία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.