Σε επιφυλακή η Πάτρα λόγω Αποκριάς – Το tweet Πλεύρη για Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

Σε ταυτόχρονη εφημερία βρίσκονται από την Παρασκευή 14/02/2023 και για όλο το τριήμερο της Αποκριάς και τα τρία Νοσοκομεία της Πάτρας (Πανεπιστημιακό, «Αγ. Ανδρέας» και Καραμανδάνειο).

Το σχέδιο εφαρμόζεται για πρώτη φορά φέτος, κατόπιν πρωτοβουλίας του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη ο οποίος έχει και την πλήρη εποπτεία. Επίσης, η 6η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) γνωστοποίησε παράλληλα ότι τα δύο Κέντρα Υγείας (αστικού τύπου) Βορείου και Νοτίου Τομέα θα είναι επίσης ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 Η απόφαση προβλέπει

Τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) των δύο μεγάλων νοσοκομείων της πόλης “Αγιος Ανδρέας” και Πανεπιστημιακό, θα λειτουργούν με ταυτόχρονη εφημερία, καθώς επίσης και το Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο αντιστοίχως για τα παιδιατρικά περιστατικά.

Τα δύο Κέντρα Υγείας (Αστικού Τύπου) Βορείου και Νοτίου Τομέα, θα λειτουργούν από το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Το tweet του Πλεύρη

Έπειτα από 3 έτη γιορτάζουμε κανονικά το καρναβάλι. Στην «πρωτεύουσα» του καρναβαλιού την Πάτρα όλα τα Νοσοκομεία εφημερεύουν και τα κέντρα υγειάς έχουν διευρυμένο ωράριο. Οι υγειονομικοί μας είναι πανέτοιμοι. Γιορτάζουμε αλλά προσέχουμε τα ατυχήματα.

Διαβάστε επίσης 

Γρίπη των πτηνών – Γιατί ανησυχεί τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Η Θεανώ και τα γενέθλια, το ραβασάκι στον Μητσοτάκη και το μπούλινγκ της φαρμακευτικής

Ανακούφιση από τον πόνο στις αρθρώσεις με παλμικές ραδιοσυχνότητες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.