Μίνα Γκάγκα: Περιοδεία σε Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία

Την Αρκαδία, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία επισκέφθηκε η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, η οποία είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν τα νοσοκομεία των νομών αυτών, που ανήκουν διοικητικά στην 6η ΥΠΕ.

Η κα Γκάγκα, συνοδευόμενη σε όλες τις επαφές και επισκέψεις της από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, συμμετείχε στη θεματική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας υπό τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Τρίπολης.  Στη σύσκεψη μετείχαν οι φορείς υγείας.

Ακολούθως, η κ. Γκάγκα, παραβρέθηκε στην ευρεία σύσκεψη που έγινε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος βρισκόταν στην Τρίπολη για διήμερη περιοδεία. Αμέσως μετά, η αναπληρώτρια υπουργός επισκέφθηκε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο όπου την υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αναστάσιος Τζανής καθώς και ιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό των τμημάτων του νοσοκομείου.

Γκάγκα περιοδεία

Το απόγευμα η κ. Γκάγκα παρακολούθησε την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.Κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας της, η αν. Υπουργός και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, επισκέφθηκαν διαδοχικά τα νοσοκομεία Σπάρτης, Μολάων και Κυπαρισσίας. Στις συναντήσεις με τις διοικήσεις των τριών νοσοκομείων (Εύη Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Κορωνιός, Ελένη Αλιφέρη αντίστοιχα) και τα στελέχη των ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών, η κ. Γκάγκα ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα λειτουργίας, τόσο σε ό,τι αφορά την πανδημία όσο και για τη φροντίδα όλων των υπόλοιπων ασθενών.

Στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας της, η κα Γκάγκα, παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης, με θέμα την ανθρωπιστική δράση του ΕΕΣ στη διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας.

Γκάγκα-Περιοδεία-σε-Αρκαδία-Λακωνία-και-Μεσσηνία.jpeg

Την κα Γκάγκα ευχαρίστησαν θερμά για την παρουσία της στην εκδήλωση, ο πρόεδρος του ΕΕΣ κ. Αντώνης Αυγερινός και η αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού, κα Ελένη Καρούντζου.

Διαβάστε επίσης 

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την Ανακουφιστική Φροντίδα – Διαγράφονται τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους

Κορονοϊός: 43.748 νέα κρούσματα,154 θάνατοι και 91 διασωληνωμένοι την τελευταία εβδομάδα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.