Άμεση προκήρυξη θέσεων για αναισθησιολόγους στο Παίδων Αγία Σοφία

Οι σοβαρές ελλείψεις σε αναισθησιολόγους στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, με το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΙΝΑΠ και 5μελή Επιτροπή από το Παίδων Αγία Σοφία.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα συναντήθηκαν σήμερα με το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΙΝΑΠ και 5μελή Επιτροπή από το Παίδων Αγία Σοφία για το θέμα των αναισθησιολόγων.

Κατά τη συνάντηση και μετά από προτάσεις της ΕΙΝΑΠ, αποφασίστηκαν οι άμεσες ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τις ελλείψεις αναισθησιολόγων, σε σημείο να αναβάλλονται προγραμματισμένα χειρουργεία και να ταλαιπωρούνται οι μικροί ασθενείς και οι οικογένειές τους.

Άμεση προκήρυξη για αναισθησιολόγους

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε:

Η προκήρυξη θέσεων του Αγία Σοφία για αναισθησιολόγους και λοιπές απαραίτητες θέσεις θα γίνει κατά προτεραιότητα

Η ενίσχυση του νοσοκομείου θα γίνει με μετακίνηση αναισθησιολόγων μέχρι την ολοκλήρωση της προκήρυξης ώστε να λειτουργήσει άλλη μία θέση χειρουργείου.

Να σημειωθεί, ό,τι σε συνεννόηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, θα επανασχεδιαστεί ο προγραμματισμός για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των χειρουργείων.

Διαβάστε επίσης

Σταματήστε να αποθηκεύετε ρούχα που δεν φοράτε – Κάντε το κουΐζ των 5 ερωτήσεων στον εαυτό σας

Με δύο μορφές καρκίνου συνδέονται τα αναψυκτικά με ζάχαρη ή γλυκαντικά

Βρέθηκε ο μηχανισμός μετάστασης στον εγκέφαλο από το μελάνωμα – Μπορεί να μειωθεί η εξάπλωση κατά 80%

Πολλαπλή σκλήρυνση: Τεράστιο το οικονομικό βάρος για τους ασθενείς και το σύστημα υγείας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.