Σε Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης των γιατρών προχωρά ο ΙΣΑ

Περισσότεροι από 100 γιατροί υπέγραψαν προκειμένου να ιδρυθεί το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης των γιατρών του ΙΣΑ (ΤΕΑ ΙΣΑ).

Στις 19/9/2022, ολοκληρώθηκε επιτυχώς η δεύτερη φάση για την ίδρυση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΤΕΑ ΙΣΑ), αφού πρώτα είχε ληφθεί η προέγκριση από τις αρμόδιες κρατικές Αρχές για το καταστατικό του Ταμείου.

Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης των γιατρών

Συγκεκριμένα, 110 γιατροί υπέγραψαν τα σχετικά πληρεξούσια προς τον Πρόεδρο και τον Β’ Αντιπρόεδρο του ΙΣΑ, Γιώργο Πατούλη και Γιάννη Δατσέρη αντιστοίχως, προκειμένου να προχωρήσουν στην επίσημη υποβολή του καταστατικού ίδρυσης του ΤΕΑ ΙΣΑ, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΙΣΑ.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα, με την ολοκλήρωση των υπογραφών 110 πληρεξουσίων υποψηφίων ιδρυτικών μελών, κάναμε ένα ακόμα βήμα στην διαδικασία της ίδρυσης του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του ΙΣΑ, του φορέα προαιρετικής επαγγελματικής ασφάλισης, μέσω του οποίου οι συνάδελφοι ιατροί, ανεξάρτητα από τον Ιατρικό Σύλλογο που ανήκουν, θα μπορούν να έχουν συμπληρωματική συνταξιοδοτική εφάπαξ παροχή, εφόσον επιλέξουν να είναι μέλη του Ταμείου.

Ο ΙΣΑ θα ενημερώνει την ιατρική κοινότητα σε όλη την Ελλάδα, για κάθε βήμα της όλης διαδικασίας, με σκοπό όσο περισσότεροι ιατροί να μπορέσουν να επωφεληθούν από την λειτουργία του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών» καταλήγει ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης.

Διαβάστε επίσης

Ρύζι: Αυτό το είδος είναι πιο υγιεινό

Σε πρώτο πρόσωπο: Πώς βρίσκω το χιούμορ μου, μετά τη μοιραία διάγνωση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.