Στα νοσοκομεία Λιβαδειάς, Θήβας και Άμφισσας, η Μίνα Γκάγκα

Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενη από τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτη Σερέτη, επισκέφθηκε τα Γενικά Νοσοκομεία Λιβαδειάς, Θηβών και Άμφισσας.

Η κα Γκάγκα, συναντήθηκε με τους Διοικητές των νοσοκομείων, τους ιατρούς,
τους νοσηλευτές, το υπόλοιπο προσωπικό, καθώς επίσης και με εκπροσώπους των σωματείων των εργαζομένων, και συζήτησε τα θέματα που τους απασχολούν. Περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους και τις κλινικές των νοσοκομείων.

Έμφαση δόθηκε σε θέματα που αφορούν τις προσλήψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό καθώς και την προοπτική εξέλιξης των ανωτέρω νοσοκομείων.

Επίσης, ενημέρωσε τους εργαζομένους για το υπό διαβούλευση Νομοσχέδιο του
Υπουργείου Υγείας. Σε όλα τα νοσοκομεία, το προσωπικό εργάζεται με ενθουσιασμό και αφοσίωση, στηρίζοντας το νοσοκομείο και τους ασθενείς.

Γκάγκα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, που είναι το μεγαλύτερο από τα νοσοκομεία της περιοχής, οι κτιριακές υποδομές είναι σε άριστη κατάσταση.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας υπάρχει ανάγκη αναβάθμισης του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των ασθενών και αυτό είναι ένα αίτημα που το Υπουργείο στηρίζει.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, υλοποιήθηκαν δύο αιτήματα, ένα αίτημα ετών,
που αφορούσε στην έγκριση του νέου Οργανισμού του, καθώς επίσης και ένα πρόσφατο, η έγκριση και δρομολόγηση της ενεργειακής του αναβάθμισης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Τέλος, κατά τη διήμερη επίσκεψη, η κα Γκάγκα,  συζήτησε τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί από την 5η ΥΠΕ προς το Υπουργείο και αφορούν την ένταξη έργων των ανωτέρω νοσοκομείων στη χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Η κα Γκάγκα εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη λειτουργία των νοσοκομείων, δεδομένων και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν.

Διαβάστε επίσης 

Θάνος χωρίς Μάριο στην ΠΦΥ, Θάνος μόνος απέναντι στα θηρία των φαρμακευτικών

Ακολουθία Επιταφίου και Πάσχα μετά από δύο χρόνια – Τα δύο επίπεδα προετοιμασίας που μελετά το υπουργείο Υγείας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.