Με προσωπικό ασφαλείας τα δημόσια νοσοκομεία την Πέμπτη 10 Ιουνίου

Μόνο τα επείγοντα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται την Πέμπτη 10 Ιουνίου στα δημόσια νοσοκομεία λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας στην οποία μετέχουν οι νοσοκομειακοί γιατροί γιατροί και οι νοσηλευτικοί υπάλληλοι.

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκοεμιακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά απαιτούν να αποσυρθεί το εργασιακό νομοσχέδιο και καλούν τους γιατρούς να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις που οργανώνονται.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) μετέχει στην απεργία και καλεί τους νοσηλευτές σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί διεκδικώντας τα εξής αιτήματα: ένταξη στα ΒΑΕ, μονιμοποίηση εκτάκτων, ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας, αύξηση των μισθών των υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων, συνέχιση της χορήγησης του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας και χαρακτηρισμό ως εργατικό ατύχημα την απώλεια ζωής των υγειονομικών από τον κορονοϊό.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.