Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 22χρονος ανεμβολίαστος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Την μάχη με τον κορονοϊό έχασε ένας 22χρονος ανεμβολίαστος άνδρας, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος νεαρός άνδρας νοσηλευόταν σε απλή κλίνη Covid-19 με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου (high flow oxygen mask), ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς έπασχε από άσθμα και παχυσαρκία.

Ανεμβολίαστος ήταν ο 22χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 22χρονος δεν είχε εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

Ασφυκτική παραμένει η κατάσταση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, καθώς καθημερινά αυξάνονται οι εισαγωγές και εντείνεται η πίεση στο σύστημα υγείας.
Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μετρώνται σαράντα θετικές εισαγωγές, ενώ ελέγχονται άλλα δέκα με δώδεκα ύποπτα περιστατικά. Γεμάτες είναι και οι 125 απλές κλίνες του νοσοκομείου, ενώ μία ακόμα κλινική άνοιξε για ασθενείς με κορονοϊό.

Στη ΜΕΘ του νοσηλευτικού ιδρύματος η πίεση παραμένει, καθώς είναι πλήρεις και οι 18 κλίνες και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τρεις διασωληνωμένοι ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ.

Ανάμεσα στις εισαγωγές ήταν και ένα βρέφος κάτω του ενός έτους, που νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο εκτός κινδύνου ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ακόμη ανεμβολίαστο 42 χρονών, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Με τα ίδια μελανά χρώματα περιγράφουν την κατάσταση και οι γιατροί του νοσοκομείου Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκίνησε η εφημερία με πλήρεις τις συνολικά 100 απλές κλίνες Covid-19, πλήρεις και τις 15 κλίνες στη ΜΕΘ και 4 διασωληνωμένους ασθενείς εκτός ΜΕΘ.

Δείτε περισσότερα στο mononews.gr

Διαβάστε επίσης:

Επίταξη: Την ερχόμενη εβδομάδα φύλλα πορείας σε ιδιώτες γιατρούς

Το ροχαλητό είναι παράγοντας κινδύνου για σοβαρή Covid-19

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.