Ανακοινώσεις Σωτήρη Τσιόδρα στη 1 το μεσημέρι για τον εμβολιασμό

Ανακοινώσεις θα κάνει σήμερα, στη 1 το μεσημέρι ο Σωτήρης Τσιόδρας σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Εμβολιαστικού Προγράμματος στην Ελλάδα.

Ο Καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων Σωτήρης Τσιόδρας θα εμφανιστεί και πάλι δημόσια.

Στη 1 το μεσημέρι οι δηλώσεις Σωτήρη Τσιόδρα από την ΕΡΤ

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στο Υπουργείο Υγείας και θα μεταδοθούν live από την ΕΡΤ.

Συνεδρίαση της Επιτροπής

Στο μεταξύ στις 10 το πρωί συναντήθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων. Αντικείμενο της συνεδρίασης η επιδημιολογική εικόνα και νέες προτάσεις για τον περιορισμό και την αναχαίτιση του κορονοϊού

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα που θα συζητηθούν σήμερα αφορούν και την καθιέρωση των «μωβ» περιοχών. Το μωβ επίπεδο προβλέπει: το ενδεχόμενο εφαρμογής καθολικής χρήσης μάσκας όχι μόνο σε εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους, η επιπλέον χρήση μέτρων προστασίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και η απαγόρευση δημόσιων εκδηλώσεων με τη συμμετοχή πολλών ατόμων.

Διαβάστε επίσης

Σε πρώτο πρόσωπο ο νέος πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης

Θ. Πλεύρης: Αν χρειαστεί θα νοσηλεύονται και σε ιδιωτικές κλινικές ασθενείς με COVID-19

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.