Συνεδριάζει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τουρισμό, εστίαση και λιανεμπόριο

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τα νέα δεδομένα της επιδημιολογικής πορείας του κορονοιού αλλά και για την περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων.

Στη σύσκεψη μετέχουν και στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης.

Τα μέλη της Επιτροπής εξετάζουν αν μπορεί να επιτραπεί η παρουσία περισσότερων ατόμων στα εμπορικά καταστήματα. Οι εκπρόσωποι του υπουργείου Ανάπτυξης έχουν ζητήσει τη δυνατότητα παρουσίας ενός ατόμου ανά 16 τ.μ.

Επίσης, στην Επιτροπή θα συζητηθούν θέματα που άπτονται του τουρισμού , αλλά και οι προυποθέσεις για τη χαλάρωση των μέτρων σε εστιατόρια και μπαρ.

Οι εισηγήσεις των μελών της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και οι όποιες αποφάσεις ληφθούν θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας στις 6 το απόγευμα.

Στην ενημέρωση, παρόντες θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου και ο επικουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας Γκίκας Μαγιορκίνης.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.