Ενημέρωση στις 7 το απόγευμα και όχι στις 6 από Κικίλια και Χαρδαλιά

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουνίου και ώρα 19:00, στο Υπουργείο Υγείας, από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.
Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατά την ενημέρωση εκτιμάται ότι θα ανακοινωθούν και οι νεότερες εισηγήσεις των μελών της Επιτροπής για ωράριο κυκλοφορίας, μουσική στην εστίαση και ανώτατο αριθμό ατόμων σε δεξιώσεις, ενώ ο υπουργός Υγείας θα θίξει και το θέμα της διάθεση των self tests μετά την απόφαση των φαρμακοποιών να το χορηγούν δωρεάν μέχρι τις 19 Ιουνίου (κάλυψη των εργαζομένων και των μαθητών μέχρι τέλος Ιουνίου).

Νωρίτερα σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη απέκλεισε το ενδεχόμενο άμεσης κατάργησης του ωραρίου κυκλοφορίας.

«Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή και περιμένουμε την εισήγηση της για τη διεύρυνση του ωραρίου και της μουσικής στους εξωτερικούς χώρους», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Αριστοτελία Πελώνη και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν ανακοινώσεις ακόμα και σήμερα.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.