Β. Κικίλιας: Προνόμια μόνο όταν θα έχουν όλοι τη δυνατότητα επιλογής εμβολίου

Τα προνόμια των πολιτών που εμβολιάζονται θα ξεκινήσουν αφού ανοίξουν όλα τα εμβόλια σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στον ΣΚΑΪ, εξηγώντας ότι πρόκειται για επιβράβευση και διευκόλυνση αυτών που έχουν εμβολιαστεί.

«Είναι θεμιτό και λογικό να μπορούν να υπάρχουν κίνητρα και για τις πιο νεαρές ηλικίες των συμπολιτών μας. Αυτό θα γίνει όταν θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους ενήλικες να επιλέγουν εμβόλιο. Δεν πρόκειται για την τιμωρία των υπολοίπων, αλλά για την δυνατότητα επιβράβευση όσων έχουν εμβολιαστεί», ανέφερε ο υπουργός Υγείας.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός τέταρτος κύματος, ο κ.Κικίλιας επισήμανε πως το πρόγραμμα Ελευθερία πάει πολύ καλά, καθώς εκτός από το άνοιγμα για ραντεβού σε όλες τις ηλικίες, σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί και ο εμβολιασμός κατ΄οίκον ενώ ήδη έχει ξεκινήσει και ο εμβολιασμός προσφύγων στα ΚΥΤ.

Ανακοίνωσε τέλος την αποστολή και εμβολίων Pfizer στα νησιά προκειμένου να ενισχυθεί η επιχείρηση εμβολιασμού «Γαλάζια Ελευθερία».

Διαβάστε επίσης

Προνόμια εμβολιασμένων: Ποια θα είναι και από πότε θα ισχύουν

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.