Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων επισκέφθηκαν ο Βασίλης Κικίλιας και η Δόμνα Μιχαηλίδου

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η υφυπουργός ΕΡγασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Λίγο αργότερα ο κ. Β. Κικίλιας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που εμβολιάστηκε δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.
Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε.

Τον συναντήσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου – Domna Michailidou και ανταλλάξαμε ευχές με ωφελούμενους και προσωπικό.

Η Επιχείρηση «Ελευθερία» προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους.
Στην ηλικιακή ομάδα 45-49 που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας.

#Επιχείρηση_Ελευθερία #Σηκώνουμε_μανίκια.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μιχάλης Γιοβανίδης, ήταν ο πρώτος ηλικιωμένος που εμβολιάστηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2020, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο κ. Γιοβανίδης διαμένει στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια και είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να είναι ο πρώτος που θα εμβολιαστεί για να θωρακιστεί απέναντι στη πανδημία αλλά και να στηρίξει την εθνική προσπάθεια.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.