Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιδημιολόγων – 200.000 ραντεβού για τους 30ρηδες – τι θα γίνει με τα sms

Τα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας, θα εξετάσει διεξοδικά η επιτροπή των επιδημιολόγων, η οποία συνεδριάζει στις 12.30. Παράλληλα, τα μέλη της επιτροπής θα ασχοληθούν με το θέμα των ΚΑΔ που θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα, καθώς και τη χρήση του sms μετακίνησης.

Στο μεταξύ, στα 200.000 ανέρχονται τα ραντεβού των ατόμων ηλικίας 30-39 ετών από την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στο Πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα απλούστευσης διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς προσθέτοντας ότι «είναι σημαντικό ότι η διαχρονικά πιο μορφωμένη γενιά της χώρας μας δείχνει εμπιστοσύνη στην επιστημονική γνώση και στέλνει ένα μήνυμα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο».
Επίσης ο κ. Γεωργαντάς είπε ότι «σήμερα ξεπερνάμε τους 3.000.000 εμβολιασμούς».

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Μαΐου δεν θα χρειάζεται sms μετακίνησης για την εστίαση.
«Όλο το σύστημα των sms είναι υπό αναμόρφωση, να περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις», σημείωσε σχετικά και είπε πως «στο τέλος της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις» ξεκαθαρίζοντας ότι, «τη Δευτέρα θα είναι ξεκάθαρο το πώς θα λειτουργήσουν».

Το ίδιο είπε και για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει και το λιανεμπόριο χωρίς την αποστολή sms, ότι δηλαδή «το θέμα είναι υπό αναμόρφωση», ζητώντας υπομονή μέχρι τις ανακοινώσεις.

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.