Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο – Παγκόσμια συγκίνηση

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι διαγνώστηκε με καρκίνο σε ηλικία 42 ετών και υποβάλλεται σε «προληπτική» χημειοθεραπεία. Η ανακοίνωσή της προκάλεσε την παγκόσμια συγκίνηση.

Σε ένα βαθιά συγκινητικό μήνυμα βίντεο, που γυρίστηκε στο Windsor την περασμένη Τετάρτη, η Κέιτ Μίντλετον αναφερόμενη στην εγχείρηση που έκανε τον περασμένο Ιανουάριο είπε ότι «Η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη. Παρόλα αυτά, τα τεστ μετά την επέμβαση έδειξαν ότι υπήρχε καρκίνος. Η ιατρική μου ομάδα με συμβούλευσε να προχωρήσω σε χημειοθεραπείες και είμαι στα πρώτα στάδια αυτής της αγωγής».

Η πριγκίπισσα είπε ότι τα νέα ήταν ένα «τεράστιο σοκ» και ότι αυτή και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «κάναμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας».

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο

Μιλώντας από ένα παγκάκι, ανέφερε: «Μας πήρε χρόνο να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις, με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει.

«Όπως τους είπα. Είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ. στο μυαλό, στο σώμα και στο πνεύμα μου. Το να έχω τον Γουίλιαμ δίπλα μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά για εμάς και τους δύο ».

Ο καρκίνος ανακαλύφθηκε αφού υποβλήθηκε σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στην Κλινική του Λονδίνου τον Ιανουάριο. Το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι δεν θα κοινοποιήσει λεπτομέρειες σχετικά με το είδος του καρκίνου που έχει η πριγκίπισσα ή σε ποιο στάδιο καρκίνου είναι και ζήτησε από τους ανθρώπους να μην κάνουν εικασίες.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ανακάλυψε ότι η σύζυγός του Κέιτ έπασχε από καρκίνο λίγες στιγμές πριν παραστεί στην επιμνημόσυνη τελετή για τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο και αποσύρθηκε μόλις λίγα λεπτά πριν, όπως αποκαλύφθηκε.

Δείτε αναλυτικά στο mononews.gr

Η απουσία του Πρίγκιπα της Ουαλίας από την εκδήλωση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ στις 27 Φεβρουαρίου είχε προκαλέσει την περιέργεια του κόσμου, αλλά η αποψινή αποκάλυψη για την υγεία της πριγκίπισσας έριξε νέο φως στο γιατί έμεινε μακριά.

Δείτε αναλυτικά στο newsbeast.gr

 

Διαβάστε επίσης

Δεν είναι όλες οι πρωτεΐνες το ίδιο – Σε ποιες πρέπει να αντιστέκεστε

Η αισιοδοξία των ΜΗΣΥΦΑδων, η παραμονή του Ζωγραφόπουλου και ο πονοκέφαλος του Άδωνι

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.