Το εμβόλιο κατά της COVID-19 έκανε την Παρασκευή ο Άδωνις Γεωργιάδης

Το ετήσιο εμβόλιο κατά της COVID-19, ανακοίνωσε ότι έκανε σήμερα 2 Φεβρουαρίου ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης εμβολιάστηκε στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου και ανέφερε πως όλοι, κυρίως τα άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, πρέπει να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού κάθε χρόνο.

«Σήμερα το πρωί στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου εμβολιάστηκα με το ετήσιο εμβόλιο κατά της COVID-19. Όλοι μας και κυρίως όσοι βρίσκονται στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού θα πρέπει να εντάξουμε τον εμβολιασμό αυτόν κάθε χρόνο στην ζωή μας. Έτσι θα σώσουμε ζωές και θα αποφύγουμε την μεγάλη πίεση στο ΕΣΥ. Θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό του Κέντρου για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ (πρώην Twitter).

Σημειώνεται πως την προχθές Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, μιλώντας στη Βουλή δήλωσε ότι «κανένας από τους πολέμιους των εμβολίων δεν κατάφερε να απαντήσει επιστημονικά μέχρι σήμερα», προσθέτοντας ότι το εμβόλιο για την COVID-19 είναι σήμερα το πιο δοκιμασμένο εμβόλιο στην ανθρώπινη Ιστορία.

«Aπό τα 11 εκατομμύρια των Ελλήνων, τα 10 εκατομμύρια έχουμε εμβολιαστεί και μάλιστα κατ΄ ελάχιστον τρεις φορές, πολλοί δε και έξι. Εάν αυτό το εμβόλιο ήταν τόσο φοβερά καταστροφικό, με τόσο εκπληκτικές παρενέργειες για την υγεία, γύρω μας θα βλέπαμε ανθρώπους να πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα», είπε ο υπουργός Υγείας και υπογράμμισε ότι «στους στατιστικούς δείκτες των θανάτων εν γένει, και των αιφνίδιων θανάτων, θα βλέπαμε προφανώς τεράστια επίπτωση, αφού – στατιστικά αν το πάρουμε – σχεδόν όλοι έχουμε εμβολιαστεί, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων».

Στην Ελλάδα, συνέχισε, όχι μόνο δεν έχουμε αύξηση, αλλά έχουμε μείωση των θανάτων και παρέπεμψε στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για να τονίσει ότι αυτό και μόνο κατά συνέπεια θα έπρεπε να έχει πείσει τον κάθε στοιχειωδώς λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο, ότι οι θεωρίες περί της μεγάλης ζημιάς των εμβολίων έχουνε πάει περίπατο.

Διαβάστε επίσης

Ετερόφυλη και ομόφυλη απιστία: Υπάρχουν διαφορές;

Το παρασκήνιο για τα λεφτά του RRF και η αποκάλυψη του ΕΟΦ για τα φάρμακα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.