Εξιτήριο για την Κέιτ Μίντλετον, μετά από 2 εβδομάδες στο νοσοκομείο

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει όχι μόνο η ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον που την οδήγησε στο χειρουργείο, αλλά και η επιλογή της να κρατήσει κρυφό το πρόβλημα υγείας της. Παρ’ όλα αυτά η πριγκίπισσα της Ουαλίας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά το σοβαρό χειρουργείο που υπεβλήθη στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού, «η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει επιστρέψει στο σπίτι της και αναρρώνει από την επέμβαση. Η πρόοδός της είναι καλή».

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλη την ομάδα του νοσοκομείου και ειδικά το νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα που επέδειξαν.

Όλη η οικογένεια είναι ευγνώμων για τις ευχές που πήρε από ολόκληρο τον πλανήτη» επισημαίνεται, επίσης, στην ανακοίνωση του Παλατιού.

Κέιτ Μίντελγκτον

 

 

Υπενθυμίζεται πως,  περίπου πριν από δύο εβδομάδες το παλάτι ενημέρωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον υπεβλήθη σε χειρουργείο στην κοιλιά αναφέροντας ότι θα χρειαστεί 14 ημέρες νοσηλεία και στη συνέχεια τρίμηνη ανάρρωση στο σπίτι της, χρόνοι που υποδηλώνουν ότι το πρόβλημα υγείας είναι σοβαρό και η εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη βαριά.

Διαφάνεια σχετικά με την κατάσταση της υγείας της

Στο μεταξύ, Κέιτ Μίντλετον δέχεται πιέσεις να είναι «πιο διαφανής» σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, προκειμένου να κατευνάσει τις ανησυχίες των θαυμαστών της, μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Μιλώντας στο GB News, η δημοσιογράφος Joanna Jarjue εξήγησε πώς η ειδησεογραφική κάλυψη για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου γύρισε «μπούμερανγκ» στη βασιλική οικογένεια.

«Αλλά νομίζω ότι ορισμένες αναφορές, ιδιαίτερα για τον Ουίλιαμ και πώς την στηρίζει, δεν είναι τόσο αρεστές στο κοινό όσο ορισμένοι άνθρωποι πίστευαν» πρόσθεσε η Jarjue.

«Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να υπήρχε αυτού του είδους η διαφάνεια από την Κέιτ καθώς και από τον Κάρολο, για τους ανθρώπους που ανησυχούν πραγματικά γι’ αυτήν. Αλλά επίσης η συγκεκριμένη στάση απλώς δημιουργεί αυτό το είδος καταιγίδας», είπε.

Η πριγκίπισσα εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια στις 25 Δεκεμβρίου, όταν μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, πήγαν μαζί με τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8, και τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών σε μια εκκλησία για τη χριστουγεννιάτικη τελετή.

Διαβάστε επίσης 

Στο νοσοκομείο ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον – Τι συμβαίνει με την υγεία τους;

Σωκράτης Γουρλής (ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ): Η συμβουλή του πατέρα του, η συνεχής εκπαίδευση και η πρωτιά στην ΑΙ

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.