Ελ Μακφέρσον: Τα 4 μυστικά για τη νεανική της εμφάνιση

Η Ελ Μακφέρσον, ένα από τα κορυφαία μοντέλα που μεσουράνησαν στις πασαρέλες τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, γνωστή και ως «The Body» δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η «πίεση» αυτού του τίτλου έχει πλέον μειωθεί για την ίδια.

Το σούπερ μοντέλο από την Αυστραλία που θα κλείσει τα 60 της χρόνια στις 29 Μαρτίου, δήλωσε ότι δεν δυσκολεύεται να διατηρήσει την εμβληματική της φιγούρα από τότε που επικέντρωσε τη ζωή της γύρω από την «ευεξία».

Μιλώντας στους παρουσιαστές της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής «Sunrise», Νάταλι Μπαρ (Natalie Barr) και Ματ Ντόραν (Matt Doran) είπε ότι το «μυστικό» πίσω από τη νεανική της εμφάνιση και την υπέροχη σιλουέτα της είναι «η αγάπη, το γέλιο, το νερό και η ήλιος».

Ελ Μακφέρσον: Τα μυστικά και ο τρόπος ζωής

Στην ερώτηση πόση “πίεση” έχει αντέξει για να ανταποκριθεί στο προσωνύμιο “The Body” όλα αυτά τα χρόνια η σταρ είπε: «Λοιπόν, λιγότερη πίεση από τότε που φροντίζω τον εαυτό μου. Είναι πολύ πιο δύσκολο αν δεν ζεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Νομίζω ότι το όραμά μου για την υγεία έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Έχει γίνει πιο φυσικό. Είναι μέρος του τρόπου ζωής μου» ανέφερε η μητέρα δύο παιδιών και αποκάλυψε ότι το να περιβάλλει τον εαυτό της με «αγάπη, γέλιο, νερό και ήλιο», κάνει «πολύ πιο εύκολο» το να διατηρήσει την νεανική της εμφάνισή.

Ωστόσο η αυστραλιανή καλλονή δήλωσε στον παρουσιαστή Ματ Ντόραν ότι με αφορμή τα γενέθλιά της «θα φάει λίγη από την αγαπημένη της τούρτα γενεθλίων από παντεσπάνι και κρέμα».

Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι βασίζεται επίσης σε μια φυτική διατροφή με όλα τα φρούτα και τα λαχανικά να είναι τοπικά και βιολογικά, επιλεγμένα από την αγορά του Σαββάτου, αναφέρει η Daily Mail.

Διαβάστε επίσης 

Η Σοφία Προκοπίδου, συνταξιούχος δασκάλα, πούλησε διαμέρισμα για να δωρίσει ασθενοφόρο στο Κιλκίς

Βασιλική Κορδερά: Τα χρόνια στη Γερμανία, η πρώτη κλινική στην Ελλάδα, οι δυσκολίες και η εξέλιξη

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.