Η Σοφία Προκοπίδου, συνταξιούχος δασκάλα, πούλησε διαμέρισμα για να δωρίσει ασθενοφόρο στο Κιλκίς

Η συνταξιούχος δασκάλα Σοφία Προκοπίδου έκανε μία σημαντική δωρεά στο ΕΣΥ στη μνήμη του εκλιπόντα αδελφού της και των γονιών της.

Πούλησε ένα διαμέρισμα και με τα χρήματα αυτά, δώρισε ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, αγόρασε εξοπλισμό για το Κέντρο Υγείας του χωριού της και ενίσχυσε οικονομικά ανθρώπους από τον τόπο της που είχαν ανάγκη!

Όπως αναφέρει η Πρωινή Κιλκίς, η κ. Σοφία Προκοπίδου (φωτογραφία) από τη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς, “χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς να αναζητά το χειροκρότημα και τη δημοσιότητα, έκανε αυτό που ήθελε η προσφυγική της ψυχή: πρόσφερε την περιουσία της για το καλό του τόπου της, της πατρίδας! Για αυτό και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς την τίμησε, με τον πρόεδρό του, Κώστα Παπανικολάου, να την αγκαλιάζει με σεβασμό για όλα όσα έχει προσφέρει”.

Στηνν εκδήλωση παρέστη ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης.
«Τη σημασία των προτύπων, όπως η κ. Προκοπίδου, για να κάνουμε βήματα μπροστά», υπογράμμισε στον χαιρετισμό του ο κ. Φλωρίδης. «Δεν μπορούμε να προχωρούμε ως κοινωνία, όταν αγνοούμε τα πρότυπα που είναι δίπλα μας, την ώρα που έχουμε ανάγκη τέτοιων προτύπων», τόνισε.

Ιδιαίτερα συγκινημένη η κ. Προκοπίδου είπε στον δικό της χαιρετισμό όωπς αναφέρει το kilkis24.gr πως όταν πέθανε ο αδελφός της αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμα που είχε στην κατοχή της και να δωρίσει το ασθενοφόρο στη μνήμη του. Πρόσθεσε δε ότι θα επιδιώξει και πάλι να κάνει μια νέα δωρεά.

«Αυτό μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Και από το υστέρημα ο καθένας μπορεί να δώσει κάτι, αρκεί να θέλουμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας, την πατρίδα μας», τόνισε καταχειροκροτούμενη.

Διαβάστε επίσης

Τα αμύγδαλα μειώνουν τις ρυτίδες – Εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες

Συμπτώματα της παραλλαγής JN.1: Είναι πιο συχνή η διάρροια;

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.