Εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Σε εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη υποβλήθηκε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και σήμερα κιόλας θα επιστρέψει στο σπίτι του μετά την επιτυχία της χειρουργικής επέμβασης.

Η εγχείρηση που έκανε ο κ. Δ. Κουτσούμπας, ήταν επιβεβλημένη λόγω στένωσης στη μέση και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την εγχείρηση, αναμένεται σήμερα (23/10/2023), να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο , ενώ χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να αναρρώσει, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών.

Όπως ανακοίνωσε το Θριάσιο νοσοκομείο, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ χειρουργήθηκε «λόγω στένωσης στην οσφυϊκή μοίρα» της σπονδυλικής στήλης.

Ο κ. Κουτσούμπας «ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό της Νευροχειρουργικής Κλινικής, ιατρούς και νοσηλευτές και ιδιαιτέρως τον διευθυντή κ. Μάρκο Χριστόπουλο και τον νευροχειρουργό κ. Δημήτρη Καραγεωργιάδη. Επίσης όλο το προσωπικό του χειρουργείου, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, καθώς και του Αναισθησιολογικού Τμήματος και ιδιαιτέρως τη διευθύντριά του κ. Αθηνά Κολοτούρα».

Σημειώνεται ότι προς το τέλος του καλοκαιριού ο κ. Κουτσούμπας είχε εισαχθεί και πάλι σε νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, στο τέλος Αυγούστου, νοσηλεύτηκε στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς” στην Αθήνα, λόγω επίμονης αναπνευστικής λοίμωξης. Μάλιστα, είχε αναγκαστεί να ακυρώσει ομιλία του στη Βουλή, λόγω των έντονων συμπτωμάτων που τον ταλαιπωρούσαν.

Διαβάστε επίσης

Εμβολιασμοί COVID-19: Αυξημένη η ζήτηση, ξεκινούν σήμερα για τα παιδιά με το νέο μονοδύναμο εμβόλιο

Στις 40 πιο cool γειτονιές του κόσμου και μία ιστορική περιοχή της Αθήνας

Κίνδυνοι για την ακοή των παιδιών από τον υπερβολικό θόρυβο – Η απειλή από τα ακουστικά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.