Το χρυσό κορίτσι της γυμναστικής Mary Lou Retton παλεύει για τη ζωή της – Εκστρατεία από τις κόρες της γιατί δεν έχει ασφάλιση υγείας

Το χρυσό κορίτσι της γυμναστικής που λάτρεψαν οι Αμερικάνοι και όλος ο κόσμος για το χαμόγελό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984 στο Λος Άντελες, η Ολυμπιονίκης Mary Lou Retton δίνει μάχη για τη ζωή της.

Η Μέρι Λου Ρέτον, νοσηλεύεται από 9 Οκτωβρίου σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας λόγω μίας σπάνιας πνευμονίας.

Οι κόρες της αποκάλυψαν ότι η Ρέτον «πάλευε για τη ζωή της» και χρειαζόταν οικονομική βοήθεια επειδή δεν έχει ασφάλεια υγείας.

Στις 14 Οκτωβρίου, η Shayla Kelley Schrepfer, η μεγαλύτερη κόρη της Retton, ενημέρωσε μέσω Instagram τα νέα για τη μητέρα της, προσθέτοντας ότι «οι προσευχές σας έπιασαν».

Οι τρεις κόρες της σε εκδήλωση βράβευσης της μητέρας τους

«Αν και παραμένει στη ΜΕΘ, η πορεία της προς την ανάκαμψη είναι σταθερή», είπε. «Η μαχητικότητα της λάμπει πραγματικά! Η αναπνοή της γίνεται πιο δυνατή και η εξάρτησή της από τις μηχανές μειώνεται. Αν και είναι ένα μακρύ ταξίδι και αυτή η βελτίωση είναι απίστευτα ενθαρρυντική!».

 

Η Schrepfer είπε ότι η μητέρα της ανταποκρίνεται «τόσο καλά» στις θεραπείες και ευχαρίστησε τους ακολούθους τους για την «συντριπτική αγάπη και υποστήριξη».

“Θα είναι μια καθημερινή διαδικασία. “Οι καλύτεροι γιατροί την προσέχουν, και ήταν μεγάλη ευλογία να την έχουν στα χέρια τους. Συνεχίστε λοιπόν τις προσευχές και δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά για την αγάπη και την υποστήριξη που δείξατε.»

Στο βίντεο, ευχαρίστησε επίσης όλους “για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που δώσατε στη μαμά μου. Οι αδερφές μου και εγώ είμαστε συγκλονισμένες. Είμαστε συγκλονισμένες”.

Η Retton είναι η μητέρα των Schrepfer, McKenna Lane Kelley, Skyla Kelley και Emma Jean Kelley. Μοιράζεται τις τέσσερις κόρες της με τον πρώην στρατηγό του Πανεπιστημίου του Τέξας, Shannon Kelley, με την οποία χώρισε το 2018, σύμφωνα με το People .

Οι δύο αδερφές μοιράστηκαν έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο χρηματοδότησης κοινού Spotfund  στις ιστορίες τους στο Instagram, γιατί τα έξοδα είναι υπέρογκα και η μητέρα τους δεν έχει ασφάλιση υγείας.

Η εκστρατεία έχει λάβει δωρεές από περισσότερα από 8.000 άτομα, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 435.000 δολάρια.

Διαβάστε επίσης

8 εκπληκτικά σημάδια ότι έχετε υψηλό IQ

Ποιοι θα κάνουν τα νέα εμβόλια ενάντια στην COVID-19, τι γίνεται με τη γρίπη

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.