Ο κρυφός αγώνας της Κάρλα Μπρούνι με τον καρκίνο του μαστού

Η Κάρλα Μπρούνι αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ότι διαγνώστηκε πριν 4 χρόνια με καρκίνο του μαστού.

Συγκεκριμένα, με μία ανάρτηση στο Instagram την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, το πρώην μοντέλο και σύζυγος του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, δήλωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο το 2019 και πέρασε μία διαδικασία χειρουργείου και θεραπειών, οι οποίες τη βοήθησαν να το ξεπεράσει.

Κάθισε μπροστά από έναν τοίχο με φωτογραφίες, οι οποίες απεικόνιζαν σημαντικές στιγμές της ζωής της. Άρχισε να ξεφυλλίζει πλακάτ στα οποία περιέγραφε λεπτομερώς αυτήν τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε, υπό τους ήχους του Quand c’est? του Stromae. Στο πλευρό της και το Ινστιτούτο Μαστού στο Παρίσι.

«Κάντε τις εξετάσεις σας κάθε χρόνο»

«Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού πριν τέσσερα χρόνια, γράφει η Κάρλα Μπρούνι. Χειρουργείο, ραδιοθεραπεία, θεραπεία με ορμόνες, πέρασα τη συνήθη διαδικασία για αυτόν τον τύπο καρκίνου. Αλλά ήμουν τυχερή, ο καρκίνος μου δεν ήταν επιθετικός. Γιατί δεν ήταν επιθετικός; Γιατί δεν πρόλαβε να γίνει. Κάθε χρόνο, την ίδια ημερομηνία κάνω την απαραίτητη εξέταση. Εάν δεν το έκανα κάθε χρόνο, δεν θα είχα αριστερό στήθος τώρα.

Δεν γράφω αυτή την ανάρτηση για να σας πω τις λεπτομέρειες της υγείας μου. Αυτό είναι ενάντια σε μένα και δίσταζα για πολύ καιρό πριν μιλήσω για αυτό. Όχι, ο λόγος που το λέω αυτό σήμερα είναι για να μεταδώσω ένα μήνυμα. Κάντε τις εξετάσεις σας κάθε χρόνο. Οι ζωές σας εξαρτώνται από αυτό» έγραψε χαρακτηριστικά η Carla Bruni στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η σύζυγος του πρώην προέδρου της Γαλλίας επέλεξε αυτόν τον μήνα για να αποκαλύψει ότι βρέθηκε αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού, θέλοντας να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια πρόληψης και ενημέρωσης για τον συγκεκριμένου τύπο καρκίνου που γίνεται σε διεθνές επίπεδο κάθε Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης

Αυτή πρέπει να είναι η νέα προσέγγιση για το αδυνάτισμα (ειδικά για τους άνδρες), σύμφωνα με μεγάλη μελέτη

Το «ξήλωμα» του Δ. Φιλίππου από τον ΕΟΦ – Όλο το παρασκήνιο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.