Αντώνης Τσαπατάκης: “Μαθήματα οδήγησης” αναπηρικού αμαξιδίου σε μικρά παιδιά

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης μοιράζεται συχνά με τους χιλιάδες διαδικτυακούς ακολούθους του στο Instagram, στιγμές από την πλούσια καθημερινότητά του.

Το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου, ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, δημοσίευσε ένα βίντεο από την επίσκεψή του στο νηπιαγωγείο των Αγίων Σαράντα. Ο αθλητής πέρασε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά και τους έμαθε τη χρήση του αναπηρικού αμαξιδίου.

Τι έδειξε στα παιδιά

Έμαθε τα παιδιά να προχωρούν ευθεία και να στρίβουν με το καροτσάκι
Ο ίδιος έκατσε σε ένα ξύλινο σκαμπό και δάνεισε το αμαξίδιό του στα παιδιά, καλώντας τα ανά δυάδες να συνεργαστούν και να μετακινηθούν με αυτό. Καθοδήγησε τα παιδιά έτσι ώστε να μάθουν να προχωρούν ευθεία και να στρίβουν, όπως κάνουν τα Άτομα με Αναπηρία.

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ανέβασε απόσπασμα από την επίσκεψή του στο νηπιαγωγείο, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Μαθήματα οδήγησης στο νηπιαγωγείο Αγίων Σαράντα!».

Ήταν ένα όμορφο μάθημα για τα παιδιά που πρέπει από μικρή ηλικία να αναπτύξουν την ενσυναίσθηση και να δουν λίγο με τα μάτια ενός ΑμεΑ ώστε όταν μεγαλώσουν να έχουν σεβασμό προς τον συνάνθρωπο.

Δείτε το όμορφο βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Τσαπατάκης:

Διαβάστε επίσης

Με αυτό το “κόλπο” θα ανακουφιστείς άμεσα από τον πόνο στη μέση

Η κουκλίτσα, ο Γιαννακόπουλος και τα αντιγριπικά εμβόλια

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.