Ο γιος του Τομ Χανκς έχει κάνει σκοπό της ζωής του τη διάδοση του λόγου του Θεού

Ο Τσετ Χανκς πιστεύει ότι οι δυσκολίες του, συμπεριλαμβανομένων των παλαιότερων αγώνων του με τον εθισμό, τη διαβόητα αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του και τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, οφείλονται στην απουσία του Θεού στη ζωή του. «Όλος ο πόνος στη ζωή μου έχει προκύψει από ένα πράγμα: το ψέμα να πιστεύω ότι ο σκοπός μου είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από το να υπηρετώ τον Θεό», γράφει.
Έτσι, μέσα στο πλαίσιο της μεγάλης μεταστροφής στη ζωή του, παρουσίασε πριν από λίγες μέρες ένα τεράστιο τατουάζ σταυρού στο στήθος του, το οποίο έκανε ως μια πράξη αφοσίωσης στον Θεό.
Ο 32χρονος ηθοποιός ήταν άθεος προτού ασπαστεί τον χριστιανισμό, στα τέλη της εφηβείας του, και τώρα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για τη διάδοση του λόγου του Θεού.

Το νέο τατουάζ του γιου του Τομ Χανκς

Την Τετάρτη, λοιπόν, ο γιος του Τομ Χανκς «καθάρισε» εντελώς το Instagram του, πριν ανεβάσει μια γυμνόστηθη φωτογραφία του για να δείξει το τατουάζ του. Παράλληλα, διακήρυξε ότι ο «σκοπός» της ζωής του είναι να υπηρετεί τον Θεό και μίλησε για το ταραγμένο παρελθόν του σε μια ανάρτηση κειμένου με τέσσερις διαφάνειες.

Τσετ Χανκς: Σκοπός μου είναι να υπηρετώ τον Θεό

Εξομολογήθηκε επίσης ότι εδώ και καιρό είναι «ειδικός στο να παριστάνει τον ανόητο», επειδή «το έμαθα ως μηχανισμό επιβίωσης. Αλλά όσο περισσότερο κοιτάζω τον κόσμο, βλέπω ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται άλλες καρικατούρες. Ψευδείς απεικονίσεις αυτού που νομίζουμε ότι πρέπει να είμαστε. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που χρειάζεται περισσότερο ο κόσμος και αυτό είναι ο Θεός», γράφει ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον.
Κλείνοντας, παραδέχεται πως δεν είναι σίγουρος για το πώς να υπηρετήσει καλύτερα τον Θεό, αλλά πιστεύει πως ο Θεός θα τον οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση:
«Δεν μου είναι ακόμη πλήρως ξεκάθαρο πώς μπορώ να Τον υπηρετήσω καλύτερα, αλλά νιώθω ότι αυτό το επίπεδο ειλικρίνειας είναι ένα σημείο εκκίνησης. Και ξέρω ότι Εκείνος θα συνεχίσει να αποκαλύπτει περισσότερα».
Παράλληλα, ενθάρρυνε τους 530.000 ακολούθους του να ξεκινήσουν το δικό τους πνευματικό ταξίδι, αποδεχόμενοι τον Θεό στην καρδιά τους. Έκτοτε, διέγραψε τις αναρτήσεις του.

Η στιγμή που του αποκαλύφθηκε ο Θεός

Ο Τσετ Χανκς είχε μιλήσει ανοιχτά για τη στιγμή που «του αποκαλύφθηκε ο Θεός» κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης το 2021 στο podcast IMPAULSIVE, του Λόγκαν Πολ.
Όπως είχε πει τότε, ήταν ένας θυμωμένος 17χρονος που παραβίαζε τους κανόνες όταν οι γονείς του τον έστειλαν σε μια κατασκήνωση 12 εβδομάδων στην έρημο της Γιούτα. Κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας, ο Τσετ βρέθηκε να «κυριεύεται από συγκίνηση» καθώς αγκάλιασε την ομορφιά του τοπίου με μια «ανυψωμένη προοπτική».
«Ένιωσα σαν να με άγγιξε το χέρι του Θεού. Ήταν εκείνη τη στιγμή που ο Θεός μου αποκάλυψε τον εαυτό του» είπε στην εκπομπή. «Όλος αυτός ο θυμός, το μίσος και η δυσαρέσκεια χάθηκαν. Αντιστράφηκαν σε άπειρη ελπίδα, ευγνωμοσύνη, ειρήνη, αγάπη. Απλώς, άλλαξαν σε μια στιγμή, έτσι απλά. Και με κατέλαβε τόσο πολύ η συγκίνηση, που κάθισα στην άκρη του γκρεμού και έκλαψα. Έκλαψα για μια ώρα, ανεξέλεγκτα δάκρυα για περίπου μια ώρα. Δεν σταμάτησαν, αλλά ήταν δάκρυα χαράς. Δάκρυα από τα πάντα, νιώθοντας κάθε συναίσθημα ταυτόχρονα, όλο τον πόνο και όλη τη χαρά».

Διαβάστε επίσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.